Ekonomik Fiyatlı Tesbih Modelleri

Ekonomik Fiyatlı Tesbih Modelleri

22 Ekim 2017 Pazar 22:01
Ekonomik Fiyatlı Tesbih Modelleri

Namaz ibadetlerinde, mevlitlerde veya gün boyunca yapacağınız ibadetlerde kullanacağınız tesbihler, sizler için tek bir adreste. Birbirinden farklı renk ve seçeneklerden oluşan tesbih modelleri, kaliteli malzemeler kullanılarak üretilmiş olup, zarif bir görünüme de sahiptir. Kıymetli taşlar ve kaliteli boncuklardan oluşan modelleri en uygun fiyatlardan bulabilir ve yakınlarınıza hediye edebilirsiniz. Kategorilerden istediğiniz modeli inceleyerek hemen siparişini verebilirsiniz.



Rengarenk Tesbih Modelleri

Özel toplantılarda, cemiyetlerde, mevlitlerde ve yeni doğan bebekler için düzenlenen organizasyonlarda hediye edeceğiniz farklı renk seçeneklerine sahip. Beğendiğiniz ürünü, kampanyalardan yararlanarak sipariş edebilir ve istediğiniz adrese kısa sürede getirtebilirsiniz. Davetlilerinize güzel sürpriz hazırlamak istiyorsanız, katalog bölümünü tıklayın ve geniş renk skalasından istediğiniz modeli seçin. Püsküllü, uç kısımları boncuklu veya metal zincirli tasarımlar, özel modelleriyle dikkatleri çekiyor. Simli teşbihler ise davetlerinize farklı bir güzellik katacak. Özel asetat kutusunda gönderilen teşbihlerle mevlitlerinizi daha özel hale getirebilirsiniz.



Tesbih Çeşitleri Nelerdir


99’luk teşbihler, 33’lük tesbihler, gül kokulu, kişiye özel tesbih tasarımları ve özel inci tesbig çeşitleri kampanyalarıyla sizler için tek bir adreste yer alıyor. Kese içinde ya da kutu içinde yer alan modelleri, sevdiklerinize armağan edebilirsiniz. Yeni doğan bebekler için düzenlenen mevlit törenlerindeyse, günün anlamına özel ‘ hoş geldin bebek’ yazılı özel tasarımları davetlilerinize sunabilirsiniz.



Davetlilerinize için Özel Tasarımlı Hediyelik Tesbih Modelleri

Mevlütlerinizde davetlilerinize manevi değeri yüksek olan özel tasarımlı hediyelik tesbih modelleri sunarak günü daha anlamlı hale getirebilirsiniz. Birinci sınıf malzeme ile hazırlanmış olan tesbihlerle, konuklarınıza unutulmaz hatıralar bırakın. Mevlüdünüzü anlamlı ve özel hale getirmek için sizler de kaliteli malzemelerden hazırlanan ürünleri hemen sipariş edebilir ve yakınlarınıza hediye edebilirsiniz.

Mevlüthediyesi sitesinde yer alan kategorileri inceleyerek mevlütlerinizde yakınlarınıza dağıtacağınız ürünleri ekonomik fiyatlarıyla bulabilirsiniz. ile alışverişin keyfini bütçenize uygun seçeneklerle yapmanın keyfini çıkarın. Beğendiğiniz modeli sipariş edin ve kısa süre içinde güvenli kargo ile istediğiniz adrese getirtin. Ürünü değiştirebilir ya da iade edebilirsiniz. kredi kartına taksit imkanlarından faydalanacağınız gibi kapıda nakit ödeme seçeneklerinden de yararlanabilirsiniz. 

Son Güncelleme: 29.10.2017 22:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81