Bayan Gümüş Bileklik

Bayan Gümüş Bileklik

17 Aralık 2017 Pazar 22:12
Bayan Gümüş Bileklik

Takılara düşkün olan bayanlar için bayan gümüş bileklik modellerini sitemizden inceleyebilirsiniz. Gümüş takılar abartıdan uzak olan ancak basit de göstermeyen günlük kullanıma oldukça uygun takılardır. Özellikle gümüş bileklikler, bilekleri daha narin ve hoş göstermektedir. Her kadın zevkine uygun olan ve kendisine yakışan bir gümüş bileklik ile sihirli bir dokunuş yapmalıdır.

Gümüş Bileklik Çeşitleri

modelleri oldukça fazladır. Ancak temel olarak iki gruba ayırmak gerekirse zincir üzerinde tek bir figür olan modeller ile, tüm bileği saran figürlere sahip modeller diye ayırabiliriz. Figürlerin tüm bileği sardığı modeller daha gösterişli ve şık durmaktadır. Ancak diğer modellere nazaran bir tık daha pahalıdır.

Zincir üzerinde figür olan modeller ise her yaşa ve her tarza uyum sağlayan oldukça kullanışlı modellerdir.

En Güzel Hediye

Özel günlerde kız arkadaşınıza, eşinize, annenize gümüş bir bileklik hediye edebilirsiniz. Oldukça şık ve değerli olan bu hediye her kadını mutlu eder. Gümüş bileklik modellerini adresinden inceleyebilirsiniz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81