Popüler Erkek Aksesuarı Gümüş Yüzükler

Popüler Erkek Aksesuarı Gümüş Yüzükler

14 Aralık 2017 Perşembe 21:06
Popüler Erkek Aksesuarı Gümüş Yüzükler

Günümüzde kadın-erkek fark etmeksizin artık herkes şıklığına ve görünümüne büyük önem vermeye başladı.  Farklı tarzlar yansıtma konusunda birçok aksesuar alternatifine sahip kadınlar bu konuda bir adım önde görünse de artık erkekler de giderek kullanımı artan çeşitli aksesuar ile hem günlük hayatta hem de özel günlerde kombinlerini küçük detaylarla tamamlamaya başladılar. Bunlar arasında en önde gelen ise hiç şüphesiz gümüş erkek yüzükleri olmaktadır.

Kadınlar için uzun süredir var olan ve olmaya devam edecek yüzükler erkekler için de günümüzde daha da önemli olmaya başladı. Aksesuar konusunda kadınlar kadar şanslı olmayan erkekler için yüzükler adeta bir can simidi oluyor.

Açıklama: akik-tasli-osmanli-devlet-armali-erkek-yuzuk-21553-35-B.jpg

Ülkemizde erkeklerin yüzük seçiminde bazı faktörler rol oynamaktadır. Altın yüzükler çok değerli olmakla beraber bazen de pahalı bulunmaktadır ve özellikle İslam'daki inançtan dolayı erkekler altını daha az tercih etmektedir. Bundan dolayı gümüş erkek yüzük modelleri devreye girmektedir ve hayati bir rol oynamaktadır. Gümüş yüzükler hem sunduğu birçok model çeşidi hem de uygun fiyatları ile erkeklerin son zamanlarda en çok yöneldiği aksesuarlar arasında olmuştur.

Erkek yüzükleri modelleri arasında taşlı, taşsız, mineli, baş parmak yüzüğü gibi çeşitler bulunmaktadır. Taşlı yüzükler günlük hayatta kullanılabilecek özel yüzükler arasındadır. Doğal taşlar ile süslenmiş bu yüzükler renklerine göre giydiğiniz kıyafetleri kombinlemenize olanak sağlamaktadır. Ayrıca doğal taşlı yüzükler şifalı olmaları ile bilinmektedir bu yüzden erkeklerin tercihinde bir adım önde olmaktadırlar. Akik taşı yüzükler peygambere atfedilen hadisten  ve bu yüzden İslam'daki yerinden dolayı popüler erkek yüzükleri arasında yer almaktadır.

Açıklama: osmanli-armali-zihgir-yuzuk-14117-51-B.jpg

Aksesuarında farklı bir tarz tercih edenler ise yüzüklerinde baş parmak yüzüğü olarak bilinen zihgir model yüzüklere yöneliyor. Zihgirler aslında eski zamanlarda savaş alanlarında ve avlanma sırasında okçular tarafından kullanılan bir parmak koruma aracıydı. Parmağı yaydan koruyan bu yüzükler günümüzde de hala gerçekten okçuluk yapanlar tarafından kullanılırken bir yanda da aksesuar olarak beyler tarafından tercih edilmektedir. Gümüş zihgir yüzüklerde taşsız ve mineli modeller bulunmaktadır.

Siz de stilinizi yansıtacak şık bir gümüş erkek yüzük arıyorsanız Anı Yüzük’e bakmadan geçmeyin!  www.aniyuzuk.com/erkek-gumus-yuzuk adresinden uygun fiyat ve kalite güvencesiyle kolayca sipariş verebilirsiniz, adrese teslim bedava kargo imkanından yaralanabilirsiniz.

Son Güncelleme: 15.12.2017 21:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81