Trigron Havayolu Taşımacılığı

Trigron Havayolu Taşımacılığı

26 Mayıs 2017 Cuma 17:10
Trigron Havayolu Taşımacılığı

Taşımacılık sektöründe birçok farklı yol vardır. Ancak kargolarınızın hızlı bir şekilde ulaştırılması gerekiyor ise bu konuda en iyi çözüm genellikle havayolu taşımacılığıdır. Ya da kargolarınızın uzak yerlere gitmesi gerekiyor ise yine aynı yol kullanılabilir. Bu konuda piyasadaki en iyi firmalardan birisi olan Trigron kargo lojistik firması sizler için hızlı ve güvenli bir taşımacılık sağlamaktadır. Firmanın kurulduğu günden bu yana kargoların özenli bir şekilde taşınması için öz verili bir çalışma sürdürmektedir. Kargoların hızlı bir şekilde ulaştırılmasını sağlamak için kapınızdan alınıp havaalanına ve ulaştırılması gerekilen yerin kapısına kadar hizmet sağlanmaktadır. Trigron firması bu konuda oldukça özverili davranmaktadır. Havayolu taşımacılığı sayesinde müşterilerine nitelik ve nicelik ayırt etmeden alternatif havayolları sayesinde uçakların uçuş günlerine ve taşıma kapasitelerine firma hizmet vermektedir.

Havayolu Taşımacılığı Sayesinde Hızlı Ulaşım
Trigron acenteler ile yaptığı anlaşmalar sayesinde yurt içi ve yurt dışı olarak kargolarınızı istediğiniz her yere hızlı bir şekilde iletmektedir. Havayolu taşımacılığının diğer yollara göre en üstün özelliği kargonuzun istenilen yere oldukça hızlı bir şekilde ulaştırılabilmesidir. Bu nedenle hızlı kargolarda tercihiniz bu yoldan yana olmalıdır. Trigron firmasının merkezi İstanbul’da olmasına rağmen Türkiye’nin her bölgesinden bu hizmeti sizlere verebilmektedir. Bunu sağlamak içinde Türkiye’nin her bölgesinde ki acenteler ile anlaşma sağlamıştır. Bunun en büyük avantajı ise havaalanları arasında bile kargo hizmeti sunabilmesidir.
Trigron firmasının lojistik vizyonunda yer alan kaliteli ve hızlı teslimat ile yapacağınız her işlemde sizleri bilgilendirmektedir. Böylece kargo planlamanızı yapabilirsiniz. Siparişlerinizin nerede olduğunu öğrenerek teslimatın ne süreçte gerçekleşeceğini görebilirsiniz. Ayrıca bu teslimatı yaparken kaliteyi ön planda tutmasına rağmen fiyat bakımından da diğer firmalar ile fiyat konusunda sıkı bir rekabet içindedir. Hızlı ulaşım, kaliteli ve güvenli taşımacılık firmanın en önemli anlayışlarından birisidir. Bunların yanı sıra  IATA, FIATA kurallarına uygun bir şekilde taşımacılık gerçekleştirmektedir. Bu kurallar bir firmanın sahip olabileceği en önemli unsurlardan birisidir. Ayrıca uluslararası anlaşmalar ile de tüm standartlara uygundur.
 http://www.trigron.com.tr/havayolu-tasimaciligi-hizmeti/  linki üzerinden Trigron firması hakkında daha detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.
 
 
 
 
Son Güncelleme: 27.05.2017 17:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81