Muhafazakar Tatil Planı

Muhafazakar Tatil Planı

30 Mart 2017 Perşembe 19:49
Muhafazakar Tatil Planı


            Yaz gelince herkes tatile gitmek ister. Ancak muhafazakâr kesimdeki insanlar her yerde tatil yapmaktan çekinirler. Artık onlara da hitap eden muhafazakâr tatil seçenekleri bulunmaktadır. Bu sayede muhafazakâr kesimlerde istedikleri gibi rahatsızlık duymadan konforlu bir şekilde tatil yapılabilir. Bir çok otel artık konseptlerine göre hizmet vermektedir. Muhafazakâr tatil yapma isteği olanlar artık diledikleri gibi tatil yapabilirler.

 

  Muhafazakar Otel Özellikleri

 

            Birçok aile rahatça alternatif tatil otellerinde tatil yapabilirler. Kadın ve erkekler için ayrı mekânlar, havuzlar ve plajlar tasarlanmıştır. Bu sayede kadınlar ve erkekler rahatça çekinmeden tatillerini yapabilir. Yine diledikleri gibi sadece ailelere özel yerlerde bulunmaktadır. Kaydıraklı havuzlar hem erkek hem de kadın tatil severler için hizmete sunulmuştur. Üstelik kadın arkadaşlarıyla gelmek isteyenler yine güvenle tatil yaparlar. İslami tatil kapsamında otelde hiç bir şekilde alkol servisi yapılmamaktadır. İslamiyet’e aykırı olan hizmetler sunulmamaktadır. Kendisine ait otelin iskelesi bulunmaktadır.

 

            Yine İslami otelde bir çok özellik düşünülmüştür. Kadınlar için özel havuz vardır yine kadınlara özel soğuk içecek servisleri yapılmaktadır. Yine ayrı ayrı restoranlar bulunmaktadır. Diledikleri gibi otelde en lezzetli yemekleri yiyebilirler. Bütün tatil severlerin dikkat ettiği şeylerden birisi de otelin temizliği ve plajların temizliğidir. İslami otelde her şey tertemizdir. Bütün et ikramları helal kesim yapılarak önünüze gelmektedir. Gönül rahatlığıyla yemekler buralarda yenilebilir. Bütün yemekler açık büfe şeklindedir dilediği gibi yemek seçip yenilebilir. Yine kadınlara özel beş çayı tadında ikramlar da sunulmaktadır. Yine masaj ve sauna salonları da özel olarak ayrı şekilde yapılmıştır.

 

 Muhafazakar Otel Fiyatları

 

            Muhafazakâr otelde her şey aileler için tasarlanmıştır. Çok uygun fiyatlara uzun süren ucuz tatiller yapabilirsiniz. Yine erken rezervasyon ile birlikte tatilinizi daha uygun fiyatlara yapabilirsiniz. hakkında fiyat bilgisi almak isteyenler iletişim numaralarından arayarak bilgi alabilirler.

 

            Sıcacık güneşli bir yapmak isteyenler için en ideal seçimlerden birisi muhafazakâr oteller olacaktır. Bütün aileler çocuklarıyla beraber güzel zaman geçirecekleri muhafazakâr bir tatil yapabilirler. Artık düşünmeden tatil planı yapıp yola çıkma imkânı var. Muhafazakâr kesimin yüzünü güldüren bu otel seçenekleri oldukça talep görmektedir.
Son Güncelleme: 30.03.2017 23:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81