Herbalife doğal ürünleriyle sağlıklı zayıflama imkânı

Herbalife doğal ürünleriyle sağlıklı zayıflama imkânı

10 Mayıs 2017 Çarşamba 14:55
Herbalife doğal ürünleriyle sağlıklı zayıflama imkânı

 



Günümüz dünyasında nüfus artışıyla beraber gıdaların giderek GDO'lu hale gelmesinden dolayı hem obezite hem de aşırı zayıflık hızla artan bir soruna dönüşmüştür. Herbalife ile zayıflama konusunda alacağınız profesyonel yardım, sağlıklı bir yaşama atacağınız ilk adım olabilir. Herbalife kullanıcılarına sağlıklı zayıflama imkânı sunar. Bu nedenle Herbalife kesinlikle salt bir zayıflama ürünü olarak tanımlanamaz. Aynı şekilde Herbalife kullanarak sadece kilo alınacağı kanısı da yanlıştır. Herbalife ile zayıflama veya kilo kontrolü sağlama, tamamen doğal yollardan ve sağlıklı bir şekilde gerçekleşir. Kelime olarak doğal, bitkisel, doğadan anlamına gelen 'Herbal' ile hayat, yaşam, doğal hayat anlamına gelen 'Life' sözcüklerinin birleşiminden oluşan Herbalife, doğal yaşam, bitkisel yaşam, bitkisel hayat, doğal hayat, anlamlarını taşır. Kimyasal herhangi bir katkı ürünü içermeyen Herbalife, hastalık teşhisi ve tedavisi için kullanılmaz.

Dünyanın dört bir tarafında olduğu gibi ülkemizde de kilo sorunları yaşayan vatandaşlara yardımcı olan ürünleri, tamamen doğal yollarla bu problemlerin aşılmasına yardımcı oluyor. Sadece kilo alıp vermenin dışında, kullanıcılar Herbalife ile kilo kontrollerini de rahatlıkla sağlayıp, sağlıklı bir biçimde kilolarını sabit bir rakamda tutabiliyorlar. Hem Sağlık Bakanlığı hem de Tarım Bakanlığı onaylı ürünleri olan Herbalife ile kilo verme artık sanıldığından çok daha kolay. Peki Herbalife nasıl kullanılır? İşte yanıtı...

Herbalife ile kilo kontrolü, kilo alma ve kilo verme

Herbalife özel formülü bir öğün yerine geçen besleyici karışımlar ile sağlıklı zayıflama veya Herbalife ile kilo alma konusunda şansınızı arttırabilirsiniz. Fındık, vanilya ve çikolata gibi birçok farklı aromasıyla hazırlayacağınız karışımlar sayesinde, Herbalife ürünleri ile zayıflama veya kilo kontrolünüzü sağlama artık çok daha kolay ve keyifli. Protein ve temel besinlerin birleşiminden oluşan lezzetli bir öğün olan , aralarında B vitamini, C vitamini, kalsiyum ve demir bulunan 22 farklı vitamin ve mineral içerir.

İki çorba kaşığı toz (26g) ile 250ml yarım yağlı sütü (%1,5) karıştırın. Bu ürün dengeli ve çeşitli gıdalardan oluşan bir beslenme düzeni ile sağlıklı yaşam tarzının bir parçası olarak kullanılmalıdır. Kesinlikle sadece zayıflama amaçlı olarak kullanılması doğru değildir. Eğer Herbalife ile zayıflama yerine kilo kontrolünüzü sağlamak istiyorsanız, günde iki öğün olarak bu lezzetli karışımı tercih edip, ayrıca bir öğün de yemek yiyebilirsiniz. Ben ideal kilomdayım ve bu kilomu korumak istiyorum diyorsanız; günde bir öğün bu lezzetli karışımı tercih edip, bunun dışında iki öğün sağlıklı besinler içeren yemeğinizi yiyebilirsiniz.

Ürünlerden alınan sonuçlar kişiden kişiye değişebilir ve farklılık gösterebilir. Karışımların kalorisi sınırlanmıştır. Bir diyette diğer gıdalar ve düzenli yapılan egzersizle birlikte kullanılması amaçlanmıştır. Yeterli miktarda sıvı alımını sürdürmeniz ve bu talimatları belirtildiği şekilde uygulamanız önem taşımaktadır. Aksi taktirde Herbalife kullanımı amacınız olan sağlıklı zayıflamayı ve sağlıklı yaşamı size sunma noktasında tek başına yeterli olamayabilir. Herbalife sağlıklı yaşam için bir aracıdır.

Herbalife ve sağlıklı yaşam

Şüphesiz ki yaşamımıza değer katan en önemli unsur, sağlıklı ve zinde bir bedene sahip olmamızdan geçer. Sağlığın varlığı ve gerekliliğiyle ilgili birçok atasözü de bu söylediğimizi doğrular niteliktedir. Herbalife size sağlıklı bir yaşam, sağlıklı zayıflama, sağlıklı kilo alma ve sağlıklı bir şekilde ideal kilonuzu koruma imkânı tanıyor. Kilo alırken veya verirken yapılan bilinçsiz diyetler kişi sağlığını tehdit eden önemli etkenler arasında yer almaktadır. Sağlıklı bir yaşam için kilo vermeye veya almaya çalışan bireyler, uyguladıkları yanlış diyetler neticesinde sağlıklarını kaybetme noktasına gelebiliyorlar. Herbalife ile zayıflama size sadece kilolarınızdan kurtulma imkânı sunmaz, sağlıklı zayıflamanıza da yardımcı olur.


Herbalife ürünleri nelerdir?

Herbalife Bitkisel Konsantre Çay Şeftali Aromalı: Yarım çay kaşığı ile hazırlanan içecek, porsiyon başına yaklaşık 6 kcal içerir. Bu tazeleyici içeceği sıcak ve soğuk olarak keyifle içebilirsiniz.

Herbalife Formül 2 Vitamin ve Mineral Tablet: Vücut için gerekli 22 vitamin ve mineral sağlar. B vitaminleri, kalsiyum, C ve E vitaminleri içerir.

Herbalife H3O PRO: Canlandırıcı, hoş bir lezzeti vardır. Egzersiz öncesinde, sırasında ve sonrasında tüketilebilir. İçeriğinde C Vitamini, B Vitaminleri ve E Vitamini vardır. Yoğun egzersizler ya da spor aktiviteleri sırasında her bir saatte 1 paket tüketilmesi tavsiye edilmektedir. Antrenman veya egzersiz seviyelerini artırmak istediğiniz zamanlarda günde 4 pakete kadar tüketilebilir. Yapay tatlandırıcı ve koruyucular içermez.

Herbal Aloe Konsantre İçecek: Aloe Vera jelinden elde edilmiştir. Ferahlatıcı narenciye aromasının tadını çıkartmak için bu konsantreyi suya ekleyiniz. Kullanılmamış kısmını buzdolabında saklayınız. Günde 1-3 porsiyon tüketilmesi önerilmektedir.

Herbalife Niteworks: L-Arjinin, L-Sitrulin ve vitaminleri içerir. Yüksek C ve E vitaminleri, folik asit içerir.

Herbalife Thermo Complete: C Vitamini ile yaşil çay ve mate yaprağı gibi özel seçilmiş bitki karışımları içerir. Günde 2 kez alınması önerilir.

Herbalife ürün siparişi ve detaylı bilgi için +90 533 815 42 26 no'lu hattan irtibata geçebilirsiniz.

 

Son Güncelleme: 11.05.2017 14:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81