Gögüs Büyütme Ameliyatı Günümüz Teknolojisi İle Artık Çok Kolay

Gögüs Büyütme Ameliyatı Günümüz Teknolojisi İle Artık Çok Kolay

03 Mart 2017 Cuma 17:02
Gögüs Büyütme Ameliyatı Günümüz Teknolojisi İle Artık Çok Kolay

 Birçok Kadının Hayali Meme Büyütme Ameliyat İle Gerçeğe Dönüşüyor
 
            Her kadın hayatı boyunca estetik görünümlü ve dolgun memelere sahip olmak ister fakat birçok kadın ya genetik anlamda küçük göğüslere sahiptir ya da doğumdan sonra meme dokusunu emzirme işlemi sebebi ile büyük oranda kaybetmektedir. Meme küçüklüğünün giderilmesinin en uygun ve sağlıklı çözümü göğüs büyütme ameliyatı işlemidir. Bu anlamda operasyonun uzman ekipler ile sağlıklı ortamlarda gerçekleşmesi büyük önem arz etmektedir. Alanında uzman olan Dr Kul sizin ihtiyacınıza en uygun operasyonu belirleyecek ve sağlıklı hayat ve estetik bir duruşun kapısını aralayacaktır.
 
 Göğüs Büyütme Sürecinde Hangi Durumlar Yaşanır?
 
            Göğüs büyütme operasyonu meme dokusu altı kısmına yerleştirilen göğüs protezleri ile meme hacminin belli oranlarda artırılmasıdır. Bu girişim yapısal anlamda küçük memeler için ya da doğum sonrası küçülmüş ve içi boşalmış olan memeler için uygulanabilir. Küçüklüğü ile birlikte eğer memelerde sarkma durumu mevcut ise bu işlem meme büyütme ya da dikleştirme ile kombine edilebilir. Memedeki sarkma durumu sonucu eğer meme ucu meme altında bulunan kıvrımın daha da altına inmiş ise sadece meme protezi uygulanması bu sarkmayı önleyemeyeceğinden sonrasında göğüs dikleştirici girişimlerin de uygulanması gerekir.
 
 Ameliyat İşlemi Sonrası Karşılaşılan Durumlar Nelerdir?
 
            Göğüs büyütme operasyonları ortalama 1.5 saat kadar sürer. Ameliyat genel anestezi dahilinde yapılır. Ameliyat sonrası aynı gün ya da ertesi gün hasta taburcu edilebilir. İş hayatına dönmek için birkaç dinlenme günü gerekmektedir. 3 hafta süre boyunca ile ağır şeyler kaldırılmaması ya da yukarda bir yerlere doğru uzanılmaması ve kolların kaldırılmaması gerekir. Bu anlamda kısa bir süre zarfında memedeki bariz estetik değişikliği fark etmek ve en estetik görünüme sahip vücut yapısına ulaşmak mümkün.
 
            Ameliyatsız bazı meme operasyonları da mevcut. Fakat bunlar özellik ile ameliyat korkusu olan ya da yoğun iş hayatı nedeni ile ameliyata vakit ayıramayan veya yaklaşan özel bir gün nedeni ile acelesi olan hastalar için genellikle cazip bir seçenektir. Bu teknikler ile de isterlerse aynı akşam hayal ettikleri bir görünümle aktivitelere katılabilirler.
Dr Zekeriya KUL’a, Meme Büyütme ve Meme Büyütme Ameliyatı ile ilgili merak ettiğiniz tüm soruları sormak için sizleri http://www.drkul.com/meme-buyutme-ameliyati.html sayfasına bekliyoruz.
 
 
 
 
Son Güncelleme: 03.03.2017 21:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81