En Kaliteli Aljinat Ürünleri Dentaladres Firmasında

En Kaliteli Aljinat Ürünleri Dentaladres Firmasında

21 Aralık 2016 Çarşamba 13:44
En Kaliteli Aljinat Ürünleri Dentaladres Firmasında

Alçı artıklarının temizlenmesinde kullanılan hoş kokulu ve kaliteli aljinat ürünlerini uygun fiyat aralıkları ile dentaladres firmasından temin edebilirsiniz. diş hekimliğinde kullanılan bir malzemedir ve çeşitleri vardır.



Ürün bünyesinde ölçü kaşıkları, bol kaşığı ve spatül bulunur. Hızlı ve kolay bir şekilde kullanılabilir. Nötr PH özelliği bulunur. Biya uyumludur ve hoş bir kokusu vardır. 1kg kavanozlar halinde satın alabilirsiniz ve 1kg ile 5 bin adetten fazla ölçü kaşığı temizlenebilir. Cavex Marka ürünleri sorunsuz ve güvenli bir biçimde kullanabilirsiniz.



Zhermac Hydrogum 5 Aljinat ürünleri, geçici kron ve köprülerin temizlenmesinde kullanılabilir. Hareketli protez ve kronkırın temizliği için özel olarak tasarlanırlar. Aljiinat fiyat aralığı markaya göre değişir. Yüksek boyutlarda stabilize sağlarlar. Tozsuzdur ve meyve aromaları katkısı ile hoş kokuya sahiptir. Uzun bir süre saklanabilme özelliğine sahiptir. 5 saniyede suyu absorbe edebilir. Kolay karıştırılabilir ve 4.5 yıl raf ömrü vardır. 453 gramlık paketler halinde satılır.



Aljinat Çeşitleri Dental Adres Firmasında

Dentsply Blueprint aljinatları, tozsuz ve kremsi bir yapıya sahiptir. Yüksek hassasiyet gerektiren ürünlerde kusursuz ölçüler elde etmenizi sağlar. Oklüzyon analizleri, tam ölçülendirme ve ortadan tik ölçülendirme işlemlerinde kullanılabilir. Aljinat satın al fiyatlarını siteden öğrenebilirsiniz. Hızlı ve normal sertleşme seçenekleri, kurşun içermeyen yapısı, tiksotropik özelliği ile uygun fiyatlara bu ürüne sahip olabilirsiniz. Ürün 500 gramlık paketler halinde satılır.



Aljinat ürünlerinde etken olarak kullanabileceğiniz ölçü kaşığı setleri ile hassas ölçülendirme yapabilirsiniz. Ürün seti BSA paslanmaz çelikten imal edilir. Özel koruma çerçevesi sayesinde ölçüyü kaşıktan ayırmadan yapabilirsiniz. Deformasyona karşı dayanıklıdır ve garantisi vardır. Mükemmel ölçüleri bu set ile uzun bir süre alabilirsiniz. 10'luk paketler halinde delikli ya da deliksiz olarak satılır.

Bisico marka aljinatlar silikon esaslıdır. Piyasada satılan birçok ürün gibi iyi kalitededir. Garantili olan bu ürünü güvenle tercih edebilirsiniz.



Sitede yer alan aljinat markalarından dilediğinizi uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz. Daha fazla bilgi ve ürün ayrıntıları için, adresini ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca fiyatları da inceleyebilirsiniz.

Son Güncelleme: 22.12.2016 13:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81