Alanya Adrenalin Turları

Alanya Adrenalin Turları

19 Nisan 2017 Çarşamba 20:35
Alanya Adrenalin Turları

 Genelde tatil ya da turlar söz konusu olduğu zaman pek çok kişinin aklına öncelikli olarak gelen şeylerin başında bilindik tarzdaki şeyler geliyor. Halbuki son dönemlerde insanların da bu konudaki istekleri doğrultusunda birbirinden farklı turlar ortaya çıkartılmaya başladı. Bu durumun sonucunda özellikle de gençler artık Alanya’ya geldikleri zaman ekstrem turları inceleyerek bunlar arasından seçimlerini yapıyor, böylece tatillerini daha öncesinde hiç olmadığı kadar adrenalin dolu bir şekilde geçirmiş oluyorlar. Alanya Jeep Safari Tura katılacak olan kişiler sabahtan otellerinden alındıktan sonra bir taraftan şehri gezerken diğer bir taraftan da tur ile alakalı gerekli olan her türlü bilgiyi almış olacaklardır. İlk durak olan Seyir Terası’ndan sonra ise yapılan ön bilgilendirmeler ışığında artık off-road başlamış olacaktır.



Off-road sonrasındaki gezi ile birlikte ise Alanya’nın pek çok güzel yeri gezilebilecektir. Alanya ATV Motor Safari Bir yandan Alanya’nın muhteşem manzarasını ziyaret etmek isterken diğer bir taraftan macera dolu bir şekilde gününü geçirmek isteyen herkes, Alanya ATV motor safariye katılarak bu isteklerini en iyi şekilde yerine getirmiş oluyorlar. Günün pek çok saatinde yapılabilmekte olan bu tur için kendinize en uygun olan zaman dilimini seçme imkanınız da bulunmakta. Yapılacak olan safari esnasında yalnızca ATV araçları sürmüyorsunuz, bununla birlikte verilecek olan molalar ile dilediğiniz gibi dinlenme imkanına erişmiş olacaksınız. Daha öncesinde ATV kullanmadıysanız tur öncesinde alacağınız test sürüşü ile bu konuda herhangi bir sorun yaşamayacaksınız. Alanya Yamaç Paraşütü Tur Pek çok kişinin istediği ancak yapmaktan çekindiği aktivitelerden bir tanesi hiç şüphesiz ki yamaç paraşütü.



Şimdilerde turu ile birlikte kendinizi gökyüzünün muhteşem maviliğine bırakarak kuş gibi hafif hissetme isteklerini de yerine getirmiş oluyorlar. Yassı Tepe’ye uçuş için gidilirken diğer bir taraftan ise uçuş ile alakalı gerekli olan her türlü bilgi verilerek ön hazırlıklar yapılıyor. Profesyonel pilotlar tarafından yaklaşık olarak 20 25 dakika sürecek olan uçuş ardından Cleopatra plajına güvenli olarak iniş yapılacak ve böylece uçuş tamamlanmış olacaktır.

Son Güncelleme: 20.04.2017 00:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81