CHP vaat edilen projeleri sordu

CHP Meclis Üyesi Erkan Demirci, hem Büyükşehir hem de Alanya Belediyesi yönetiminin taahhüt ettikleri projelerin bir an önce yatırım programını hazırlayıp başlangıç tarihini açıklamasını istedi.

CHP vaat edilen projeleri sordu

CHP Meclis Üyesi Erkan Demirci, hem Büyükşehir hem de Alanya Belediyesi yönetiminin taahhüt ettikleri projelerin bir an önce yatırım programını hazırlayıp başlangıç tarihini açıklamasını istedi.

07 Ağustos 2014 Perşembe 09:30
CHP vaat edilen  projeleri sordu
Alanya Belediye Meclisi’nin Salı günü gerçekleştirilen Ağustos ayı toplantısında sert açıklamalarda bulunarak seçimin üzerinden 4 ay geçmesine rağmen elle tutulur bir çalışma olmadığını ve koordinatörlük ile belediyenin asfalt yarışında olduğunu söyleyen CHP Alanya Belediye Meclis Üyesi Gökhan Sipahioğlu, CHP grubunun talebinin kabul edilmesi ile ilgili konuştu. “Gururluyuz” diyen Sipahioğlu, “Meclis grubumuzun talebi gereği, Alanya Belediyesi Engelliler Yönetmeliği’nin asansör başlıklı bölümünde yapılan ‘Alanya Belediyesi sorumluluk , yetki ve görev sınırları içinde yapılacak bütün kamu ve özel binalarda asansörlere erişim engelsiz olmak zorundadır’ önerimize destek veren meclis üyelerine teşekkür ederiz” dedi. 
‘HER TÜRLÜ DESTEĞE HAZIRIZ’
Meclisin en faydalı konuşmasını Sipahioğlu’nun yaptığını söyleyen CHP Meclis Üyesi Erkan Demirci de “Artık hem belediye yönetiminden hem büyükşehir yönetiminden taahhüt ettikleri projelerin bir an önce yatırım programlarını hazırlamalarını ve proje başlangıç tarihlerini açıklamalarını bekliyoruz. Bu hususta her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu defalarca söyledik. Proje desteği ise proje, kamuoyu oluşturmaksa kamuoyu, siyasi destekse siyasi destek. Ama önce projelerin açıklanması lazım. Büyükşehir belediye temsilcilerinin öncelik sıralamasını bilemem ama naçizane benim ve parti grubumun ilk önerisi Alanya Belediyesi açısından bir tane doğuda bir tane batıda olmak üzere iki adet kapalı pazar yeri yapılması” diye konuştu. 
 
Son Güncelleme: 07.08.2014 09:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81