Alanya Belediyespor “Oğuz ile devam” dedi 

Alanya Belediyespor “Oğuz ile devam” dedi 

26 Nisan 2024 Cuma 12:30
Alanya Belediyespor “Oğuz ile devam” dedi 

Alanya Belediyespor yeni sezonda da Serkan Oğuz’a emanet edildi. Efeler Ligi’nde ilk sezonunu başarılı şekilde tamamlayan Alanya Belediyespor’da yeni sezon için hazırlıklara başlandı. Alanya Belediyesi’nde başkanlık değişiminin ardından spor kamuoyunda voleybol takımının akıbeti merak ediliyordu. Antalya’nın Efeler Ligi temsilcisi Alanya Belediyespor, yeni sezonda da kaldığı yerden devam edecek. Alanya Belediyesi’nde yeni göreve gelen Osman Tarık Özçelik’in A takımı ekibinden Abdurrahman Açıkalın ve yeni sezonda Belediyespor kulüp yönetiminde yer alması beklenen ekip, baş antrenör Serkan Oğuz ile yeniden anlaştı.

Alanya Belediyespor’un başarılı antrenörü Serkan Oğuz, 4’üncü sezon için ‘yola devam’ dedi. Kulüp menajeri Serdar Esen, “Tekrar antrenörümüz ile anlaşma sağladığımız için çok mutluyuz. Bu yıl daha da iddialı ve sistemli şekilde ilerlemeyi düşünüyoruz. Yeni sezonda şimdiden hocamıza ve ekibine başarılar diliyorum” dedi.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81