'Kendisinin borcu varsa gitsin ödesin'

CHP Alanya İlçe Teşkilatı haftalık olağan toplantısında konuşan CHP Alanya Belediye Meclis Üyesi Erdoğan Toktaş, “Alanya’yı Antalya'ya bağlayan ve Antalya'nın mahallesi yapan başbakana Alanya'nın hiç bir vefa borcu yoktur. Berberoğlu’nun kendisinin borcu varsa gitsin ödesin” dedi.

'Kendisinin borcu varsa gitsin ödesin'

CHP Alanya İlçe Teşkilatı haftalık olağan toplantısında konuşan CHP Alanya Belediye Meclis Üyesi Erdoğan Toktaş, “Alanya’yı Antalya'ya bağlayan ve Antalya'nın mahallesi yapan başbakana Alanya'nın hiç bir vefa borcu yoktur. Berberoğlu’nun kendisinin borcu varsa gitsin ödesin” dedi.

07 Ağustos 2014 Perşembe 09:33
'Kendisinin borcu  varsa gitsin ödesin'
CHP Alanya İlçe Teşkilatı yönetim kurulu üyeleri haftalık olağan toplantısını parti binasında gerçekleştirdi. Toplantı sonrasında açıklama yapan CHP Alanya Belediye Meclis Üyesi Erdoğan Toktaş, ilk turu 10 Ağustos Pazar günü yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimleri için çalışmaların devam ettiğini belirtti. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin önemine değinen Toktaş, “Türkiye için bir kırılma noktasıdır. Sistemimiz, rejimimiz, demokratik cumhuriyet için, laik cumhuriyet için hukuk devleti için gerçekten bir kırılma noktasıdır. 3 tane aday vardır. Bu adaylardan birisi başbakandır. Takip ediyoruz. Başbakan devletin bütün imkânlarını kullanıyor. Devletin valisini, memurlarını, araçlarını bütün sistemi parasını pulunu A’dan Z'ye kullanıyor. Mitingler yapıyor. Eşit bir seçim değil” dedi. 
‘UTANILMAYACAK MI?’
Erdoğan’ın söylemlerinde insanları böldüğünü söyleyen Toktaş, Cumhurbaşkanının bütünleştirici nitelikte olması gerektiğine vurgu yaptı. Erdoğan’ın herkese hakaret edip saldırırken cumhurbaşkanı olmasının tehlikeli olacağını ifade eden Toktaş, “Cumhurbaşkanı olursa muhalefet partisi genel başkanı ile ilişkileri nasıl olacak? Bugün meydanlarda alevi deyip vatandaşa yuh çektirdiği, genel başkan demeyip genel müdür dediği ana muhalefet partisinin genel başkanı ile nasıl görüşecek? Utanılmayacak mı? Çarkçı dediği diğer aday cumhurbaşkanı seçilirse kendisi de başbakan olursa o kişinin huzuruna Çankaya'ya nasıl çıkacak?” diye sordu. 
‘ALANYA’NIN BORCU YOK’
Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu’nun sürekli tekrarladığı ‘Başbakana vefa borcumuz var’ sözünü de eleştirilen Toktaş, şöyle devam etti: “Başbakana bizim vefa borcumuz yok. Alanya'nın da yok. Kendisinin varsa kendisi ödesin. Alanya'nın başbakana ne vefa borcu varmış? Alanya’yı Antalya'ya bağlayan Antalya'nın mahallesi yapan başbakan değil midir?  Mahmutlar gibi birçok ilçeden büyük olan beldeyi kapatıp mahalle yapan AKP değil midir? Başbakan değil midir? Vatandaşın anasının ak sütü gibi helal olan arazilerini zorla elinden alan başbakan değil midir? Başbakan Alanya'ya ne vermiştir ki vefa borcumuz vardır. AKP'li ilçe başkanının borcu varsa gitsin o borcunu ödesin” Toktaş, herkesin seçime katılmasını, turizmcilerin personellere dönüşümlü olarak oy kullanmaları için izin vermesini istedi 
 
Son Güncelleme: 07.08.2014 09:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81