Karşı şeride geçen otomobil takla attı

Alanya’da aniden bastıran yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.

Karşı şeride geçen otomobil takla attı

Alanya’da aniden bastıran yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.

16 Ocak 2017 Pazartesi 20:21
Karşı şeride geçen  otomobil takla attı


Alanya’ya bağlı Avsallar Mahallesi’nde dün sabah saatlerinde başlayan ve aralıklarla şiddetini artıran sağanak yağış kazaya neden oldu.   Alanya ikametinden Antalya’ya seyir halinde olan Bünyamin Örkmen yönetimindeki 07 HJM O8 plakalı otomobil İncekum Kavşağı’na geldiği sırada kaygan zemin nedeniyle direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu orta refüje çıkıp karşı şeride geçti. Kontrolden çıkan otomobil takla atarak durabildi. Kazanın şiddetiyle  araç sürücü yaralandı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı Örkmen’i ambulans hastaneye götürdü. Burada tedaviye alınan Örkmen’in sağlık durumun iyi olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.
Öte yandan bu bölgede daha önce aynı şekilde sayısız kaza olduğunu söyleyen çevre halkı,  karayolları ekipleri bu konuda çok duyarsız ve yağışlı havalarda önlem alınması gerektir diyerek isyan etti.
Son Güncelleme: 16.01.2017 20:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81