İlyas Şirin’e Ankara’da önemli görev

 Alanya’da uzun yıllar önemli görevler üstlenen İlyas Şirin, Keçiören Belediyesi’nin Dünya fonları ve Kardeş şehirleri ile ilgili çalışmalarını yürütmek üzere Keçiören Belediyesi Dış ilişkiler Müdürü görevine atandı.

İlyas Şirin’e Ankara’da önemli görev

 Alanya’da uzun yıllar önemli görevler üstlenen İlyas Şirin, Keçiören Belediyesi’nin Dünya fonları ve Kardeş şehirleri ile ilgili çalışmalarını yürütmek üzere Keçiören Belediyesi Dış ilişkiler Müdürü görevine atandı.

13 Mayıs 2024 Pazartesi 10:39
İlyas Şirin’e Ankara’da önemli görev

Belediye çalışma hayatına 1999 yılında Tosmur Belediye Başkanlığı’nda Yazı İşleri Personeli olarak başlayan İlyas Şirin, Spor Kulüp Müdürü, Yazı İşleri Müdürü ve Encümen Üyesi, 2007 – 2009 Tosmur Merkez Mahalle Muhtarı, Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Sekreteri, Dış İlişkiler Müdürü, Başbakanlık Tanıtma Fonu UNESCO Dünya Mevlâna ve Hoşgörü Yılı Projesi Koordinatörü, Alanya Çevresi Turizmi Geliştirme ve Altyapı İşletme Birliği Başkanlığı (ALTAB) Müdür Vekili (Ek Görev), Küçük ve Orta Ölçekli Belediyeler İçin Sürdürülebilir Katı Atık Yönetimi Proje Müdürü, İngiltere- Southampton Dil Eğitimi, Alanya Belediyesi Dış İlişkiler Müdürü, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimi (Koordinatör) Şube Müdürü, Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı Yollar Şube Müdürlüğü’nde Şube Müdürü görevlerinde bulundu.

Avrupa Birliği ve dünya fonları hakkında bir çok kurum ve kuruluş ile uluslar arası organizasyonlar gerçekleştiren Şirin, UEFA Değerlendirme ve Ölçme çalışmaları kapsamında Türkiye – Bosna – Hersek, UNESCO – Dünya Mevlâna ve Hoşgörü Yılı Projesi Koordinatörü – Danimarka- Hollanda – Almanya – Belçika – Fransa, AB Projesi – Danimarka, AB Projesi – Yunanistan, Lewis School of English / Southampton, Kırım / Ukrayna, Schaerbeek Belediyesi İş birliği- Belçika, Saint-Josse-ten-Noode Belediyesi İşbirliği – (Belçika-Almanya-Hollanda-Fransa) ülkelerinde bulundu.

Dünyada kendi alanlarında şampiyonluk elde etmiş Avrupa, Asya ve Afrika ülkelerinden gelen Kickboks şampiyonlarına 2017 ve 2018 yıllarında Alanya’da Şampiyonlar galası düzenledi.


Ahmet Yesevi Üniversitesi Ekonomi Fakültesi Yönetim ve Organizasyon bölümünden Yönetim Kuramında Kaynak Bağımlılığı bitirme projesi ile 2013 yılında ilk Yüksek lisans Diploması alan Şirin, Akdeniz Üniversitesi Alanya İşletme Fakültesi Yönetim ve Organizasyon bölümünden Yerleşik Yabancıların Yerel Hizmetlere Bakışı: Alanya Örneği tez çalışmasını 2017 yılında tamamlayarak ikinci yüksek lisans diplomasını aldı.

Ankara’da Hacı Bayram Veli Üniversitesi Yönetim ve Organizasyon bölümünde Doktora eğitimine başlayacak olan Şirin, Keçiören Belediyesi’nin Dünya fonları ve Kardeş şehirleri ile ilgili çalışmalarını yürütmek üzere Keçiören Belediyesi Dış ilişkiler Müdürü görevine atandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81