Alanya’dan Hüseyin Doğan ve ailesi facia atlattı 

Alanya’dan Hüseyin Doğan ve ailesi facia atlattı 

13 Mayıs 2024 Pazartesi 10:42
Alanya’dan Hüseyin Doğan ve ailesi facia atlattı 

Alanya’nın efsane siyasetçilerinden, 19. ve 20. Dönem DYP Antalya Milletvekili merhum Hayri Doğan’ın eşi, oğlu ve dünürünün içinde olduğu araç, Konya’ya 100 kilometre kala, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüje çarptı.

Ankara’da yaşayan yakınlarını ziyarette dönen Hicran Doğan, Alanya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Hüseyin Doğan, dünürleri Mehmet ve Rukiye Uysal, önceki gün sabah saatlerinde Ankara Konya yolu üzerinde facia atlattı.

Vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanan Hicran Doğan ve Mehmet Uysal ambulansla Konya Şehir Hastanesi’nde, Rukiye Uysal ve Hüseyin Doğan ise olay yerinde ayakta tedavi edildi. Hicran Doğan’ın kaburgasında kırık olduğu için ameliyata alınacağı, Mehmet Uysal’a ise omzundaki kırık nedeniyle platin takıldığı öğrenildi.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81