Protokol halkla buluştu

Alanya protokolü, Ramazan Bayramı vesilesiyle Alanya Belediye Düğün Salonu'nda bayramlaştıktan sonra Alanya Huzurevi sakinleri ve Cezaevinde hükümlülerle bir araya gelip bayramlarını kutladı.

Protokol halkla buluştu

Alanya protokolü, Ramazan Bayramı vesilesiyle Alanya Belediye Düğün Salonu'nda bayramlaştıktan sonra Alanya Huzurevi sakinleri ve Cezaevinde hükümlülerle bir araya gelip bayramlarını kutladı.

20 Temmuz 2015 Pazartesi 01:42
Protokol halkla buluştu
Alanya Belediye Düğün Salonu'nda gerçekleşen protokol bayramlaşma törenine Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekili Mustafa Akaydın, İlçe Jandarma Komutanı Alper Çetinkaya, Alanya Emniyet Müdürü Mehmet Ömür Saka, siyasi partilerin ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşu ve oda başkanları, turizmciler ve vatandaşlar katıldı.
 
'BAYRAMLAR HUZUR VE BARIŞIN GÖSTERGESİDİR'
Belediye Düğün salonunda düzenlenen bayramlaşma programında bir konuşma yapan Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, “Alanya’mız bugün farklı din, dil ve kültürlerin bir arada huzur ve barış içinde yaşadığı bir coğrafyadır. Ülkemize, gönül coğrafyamıza ve insanlığa barış, huzur, merhamet, şefkat ve adalet aşılamanın yolu birlikte yaşama hukuku ve ahlakını yeniden yaşanır kılmaktan geçiyor. İslamiyet şüphesiz ki barış, huzur ve kardeşlik dinidir.  Bayramlar ise huzurun, barışın ve kardeşliğin bir göstergesidir. Ramazan Bayramınızı Tebrik ediyorum” dedi. 
 
AKAYDIN ÇELİK DİYALOĞU
Protokol bayramlaşmasında Mustafa Akaydın ve Sena Nur Çelik'in birbirine takılması da neşeli bir ortam oluşturdu. Akaydın, Çelik'e yönelttiği, "Antalya Milletvekiliydiniz değil mi? Hiç tanışmak nasip olmadı" sözüne, "Evet" yanıtı veren Çelik'e Akaydın, "Ben Alanya vekiliyim de o yüzden tanışamadık sanırım" diye karşılık verdi.
 
PROTOKOL HUZUREVİ VE CEZAEVİNİ ZİYARET ETTİ
Düğün Salonu'nun ardından Alanya protokolü Alanya Huzurevi'ni ziyaret ederek yaşlıların bayramını kutladı. Kaymakam Tanrıseven'in yanı sıra Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Ak Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik'te huzurevi sakinleri ile yakından ilgilendi. Protokol daha sonra Mahmutlar L Tipi Açık Ceza İnfaz Kurumunda tutuklu ve hükümlülerle bayramlaştı. Kaymakam Tanrıseven, cezaevinde kalanlara geçmiş olsun dileklerini ileterek, önümüzdeki bayramları aileleri ve sevdikleri ile geçirmeleri temennisinde bulundu. Tanrıseven, “Geleceğe yönelik umutlarınızı yitirmeyin, cezaevinde bulunduğunuz sürede el sanatları ve çeşitli sosyal aktivitelerde katılın” dedi. Düzenlenen bayramlaşma programı ve yapılan ziyaretlerde,  Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, AK Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik, CHP Milletvekili Mustafa Akaydın,Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney,İlçe Jandarma Komutanı Alper Çetinkaya, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ömür Saka, Alanya İlçe Müftüsü Mustafa Topal, Altso Başkanı Mehmet Şahin, Diğer  Daire Amirleri, siyasi partilerin temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 
Son Güncelleme: 20.07.2015 01:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81