ALTSO, üyelerini Paris'e davet etti

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Fransa’nın başkenti Paris’te 19-23 Ekim 2014 tarihleri arasında düzenlenecek olan SIAL 2014 Uluslararası Gıda Fuarı’na iştirak edecek.

ALTSO, üyelerini Paris'e davet etti

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Fransa’nın başkenti Paris’te 19-23 Ekim 2014 tarihleri arasında düzenlenecek olan SIAL 2014 Uluslararası Gıda Fuarı’na iştirak edecek.

22 Ağustos 2014 Cuma 06:00
ALTSO, üyelerini  Paris'e davet etti
Oda tarafından, üyelerin yeni pazarlara açılmalarını sağlamak ve mevcut uluslararası ticari ilişkilerini güçlendirmek amacıyla, milli katılım organizasyonu İstanbul Ticaret Odası tarafından gerçekleştirilen, dünyanın sayılı gıda ihtisas fuarlarından biri olan ve Fransa’nın başkenti Paris’te 19-23 Ekim 2014 tarihleri arasında düzenlenecek SIAL 2014 Uluslararası Gıda Fuarı’na iştirak etmek üzere stant kiralandı. 
TÜRKİYE’DEN 208 FİRMA KATILACAK 
Gıda, içecek, süt, yumurta, konserve gıdalar, şarküteri ürünleri, şekerleme, bisküvi, pasta, taze ve kurutulmuş meyve ve sebzeler, organik ürünler, dondurulmuş gıdalar, deniz ürünleri sektörlerinde faaliyet gösteren firmalarının katılımcı olarak yer aldığı fuarda, geçtiğimiz yıl Türkiye katılımcı firma sayısı sıralamasında 3. ülke konumunda yer almıştı. Bu yıl ise Türkiye milli iştiraki 9000 m² alanda, 208 firmanın katılımı ile gerçekleştirilecek. 
YÜZDE 50 KOSGEB DESTEKLİ
ALTSO üyelerin yeni fırsatlar sunması arzu edilen söz konusu fuara, katılımcı olarak iştirakin yanı sıra KOSGEB Destekli iş gezisi organize edildi. Söz konusu destek kapsamında, gıda sektöründe faaliyet gösteren, KOSGEB Veri Tabanına kayıtlı ve Destek Yol Haritasını tamamlayarak destek sözleşmesi imzalayan işletmelerin konaklama, ulaşım ve fuar giriş ücretlerinin %50'si KOSGEB tarafından karşılanacak. SIAL Gıda Fuarı İş Gezisine katılmak üzere ön başvuruda bulunan ALTSO üyeleri, kesin kayıtlarının alınabilmesi için, konaklama tercihine göre program bedelinin %50’sini oda tarafından belirtilen hesap numarasına yatırarak, dekontu odaya iletmesi gerekiyor. 
 
Son Güncelleme: 22.08.2014 13:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81