Genç kadına, Ahu Tuğba sahip çıktı

Mahmutlar'da bir sitede ev sahibiyle anlaşamayan ve ev sahibi tarafından evinin elektrik ve suyu kesilen Nazan Dikmen'e aynı siteden komşusu sinema sanatçısı Ahu Tuğba sahip çıktı.

Genç kadına, Ahu Tuğba sahip çıktı

Mahmutlar'da bir sitede ev sahibiyle anlaşamayan ve ev sahibi tarafından evinin elektrik ve suyu kesilen Nazan Dikmen'e aynı siteden komşusu sinema sanatçısı Ahu Tuğba sahip çıktı.

22 Ağustos 2014 Cuma 06:01
Genç kadına, Ahu  Tuğba sahip çıktı
'AYNI ŞEYLERİ BEN DE YAŞADIM'
Mahmutlar'da bir sitede ev sahibinin evi satacağı için evinden çıkartmaya çalışıp evin elektrik ve suyunu kestirdiğini iddia eden Nazan Dikmen'e Türk sinema sanatçısı Ahu Tuğba kendi evini açarak sahip çıktı. Nazan Dikmen'in ev sahibi ile sıkıntı yaşadığını öğrenen aynı siteden komşusu ve Ahu Tuğba'nın 25 yıllık yakın arkadaşı olan Metin Yılmaz, Ahu Tuğba ile görüşerek Nazan Dikmen'e yardım eli uzattı. Konuyla ilgili konuşan Metin Yılmaz, “Nazan hanım 2 yıldır sitemizde kiracı olarak oturuyor. Kirasını ve aidatını düzenli bir şekilde ödemektedir.  Kontratsız ve gelir vergisi ödememek için gizli şekilde verilmiş bir kiracıdır. Şuanda ev sahibi evini satmak istediği için hanımefendinin elektrik ve suyunu kesmiştir. 2014 yılında bu site yönetimi orman kanunları ile yönetilmektedir. Aynı şeyleri zamanında ben de yaşadım. Aracımı çizip zarar verdiler. Bana 30 kişi saldırdı. O yüzden ben de Nazan hanımın mağduriyetini görerek 25 yıllık yakın arkadaşım ve aynı siteden komşum olan ve Bodrum'da bulunan Ahu Tuğba ile görüşerek Nazan hanımın mağduriyetini anlattım. O da hiç zaman kaybetmeden Nazan hanıma destek olmak için ‘Benim evimi ona aç, anahtarını da ver. Sıkıntılarını çözene kadar benim evimde yaşasın’ diyerek Nazan hanıma destek oldu” dedi. 
'ZOR ŞARTLARDA YAŞAMAYA ÇALIŞIYORUM'
Ev sahibi tarafından evinin elektrik ve suyunun kesildiğini iddia eden Nazan Dikmen ise bir kadın olarak çok zor durumda olduğunu belirterek, şöyle konuştu: “Ben şuanda neye uğradığımı şaşırmış durumdayım. 15 gündür evimin elektrik ve suyu ev sahibim tarafından hiç bir borcum olmamasına rağmen kesildi. Ben ev sahibime ve site sakinlerine en ufak bir kötülük yapmadım. Hep iyilik yapmaya çalıştım. Kiralarımı zamanında ödedim. Evi satmak istiyormuş ve bunu bana söylemeden önce direkt elektrik ve suyumu keserek beni evden çıkartmaya çalıştı. Ben de kendisine bu konuyu bana söylemesi gerektiğini söyledim. Şuanda çok zor şartlar altında yaşamımı sürdürmeye çalışıyorum. Evimde elektrik ve suyum yok. Ahu hanım bu durumumu duymuş ve Metin beyle iletişime geçmiş. Tanışma imkânım olmadı ama kendisinden Allah razı olsun. Kendisi bana evini açtı. Şuan itibariyle orada yaşamak zorundayım. Çünkü evimde elektrik su olmadığı için ne temizlik yapabiliyorum ne dolabıma yiyecek koyabiliyorum. Bir kadın olarak mağdurum. Ben it kopuk birisi değilim. Beden eğitimi öğretmeniyim, atanamayan ama. Burada da hayat mücadelesi tek başıma çalışarak vermeye çalışıyorum” 
 
Son Güncelleme: 22.08.2014 13:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81