Toyota Hibrit Festivali Alanya Göçmentürk'te

Toyota Hibrit Festivali Alanya Göçmentürk'te

19 Eylül 2017 Salı 20:02
Toyota Hibrit Festivali Alanya Göçmentürk'te
Hibrit teknolojisini tüm Türkiye’ye tanıtmak amacıyla 42 il 55 noktada etkinlikler düzenlenecek. Bu noktalardan biri de Alanya Toyota Plaza Göçmentürk olacak…
En geniş ürün gamı ile tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de hibrit teknolojisini geniş kitlelere yakından tanıtmak isteyen Toyota, bu teknoloji ile ilgili bilgileri paylaşmak amacıyla düzenlediği “Toyota Hibrit Festivali” için 22-23 Eylül 2017 tarihinde Alanya geliyor. Hibrit Festivali’ni Toyota Plaza Göçmentürk’te gerçekleştirilecek festival kapsamında Toyota’nın C-HR Hybrid, Yaris Hybrid, RAV4 Hybrid, Auris Hybrid, Auris TS Hybrid ve Prius modelleri sergilenecek ve ziyaretçilere detaylı bilgiler alktarılacak. Toyota Plaza Göçmentürk’teki etkinliğe katılanlar bu modellerle test sürüşleri de gerçekleştirilecek.
Hibrit bataryası ile çalışan elektrik motor ve benzin ile çalışan motorun uyum içerisinde kullanıldığı hibrit teknolojisini kısa ve orta vadede çözüm olarak gören Toyota, öncüsü olduğu bu teknolojinin Türkiye’de de çok daha bilinir olmasını sağlamak amacıyla 2017’yi “Toyota Hibrit Yılı” olarak ilan etmişti. Bu amaçla; 42 il ve 55 noktada düzenlenecek olan Toyota Hibrit Festivali’nin bir durağı Toyota Plaza Göçmentürk olacak. Hibrit teknolojisi ile ilgili bilgileri paylaşmak amacıyla düzenlenecek Toyota Hibrit Festivali, 16-17 Şubat 2018 tarihinde İstanbul’da sona erecek.
Toyota Hibrit Festivali etkinliği için (22-23 EYLÜL) tarihlerinde Toyota Plaza Göçmentürk’e gelecekler, Toyota’nın hibrit ürün gamı ile test sürüşü yaparak bu gelişmiş teknolojiyi daha yakından tanıma fırsatını bulacaklar. Bunun yanı sıra, daha önce İstanbul Autoshow Fuarı’nda tanıtılan robotları ve sevimli kahramanları ile çocuklar da Toyota Hibrit Festivali’ndeki showlarla eğlenceli dakikalar yaşayacaklar. 
Bugün dünya üzerinde 10,5 milyonu aşan hibrit trafikte bulunuyor. ÖTV düzenlemesiyle hibrit araçlar, artık Türkiye’de de daha erişilebilir fiyat seviyesinde satışa sunuluyor. Bu düzenleme ile Türkiye üretimi olan hibrit araçlar daha da rekabetçi olacak. Geleceğin teknolojisi olarak kabul edilen hibrit araçların trafikte sayılarının zaman içerisinde artması da bekleniyor. Daha çok konvansiyonel dizel ve benzinli araçların satışının azalacağını ve tercihin zamanla hibrite yöneleceğini tahmin ediliyor. 
Son Güncelleme: 19.09.2017 20:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81