Kar Manzarasında Bikinili Eğitim

Antalya'da bu yıl ilki düzenlenecek 'Miss Model Mediterranean 2016' finalistleri, kampa girdi.

Kar Manzarasında Bikinili Eğitim

Antalya'da bu yıl ilki düzenlenecek 'Miss Model Mediterranean 2016' finalistleri, kampa girdi.

27 Ocak 2016 Çarşamba 10:27
Kar Manzarasında Bikinili Eğitim
Antalya'da bu yıl ilki düzenlenecek 'Miss Model Mediterranean 2016' finalistleri, kampa girdi. Ramada Otel'de bir hafta süresince kamp yapacak kraliçe adayları koreografi, dans ve podyum eğitimi alıyor.

Torosların zirvesindeki kar manzarası altında bikinileriyle koreografi çalışan kraliçe adayları, soğuk havaya aldırmadı. Final günü heyecanının şimdiden başladığını belirten adaylar, soğuk havadan etkilenmediklerini söylüyor. Bikinileriyle koreografi çalışan, ardından havuz kenarında poz veren kraliçe adayları, güzellikleri ve sempatik tavırlarıyla dikkat çekti.

Türkiye genelinden 178 başvurunun gerçekleştiği yarışmanın finaline 12 aday kaldı. Adayların ön elemelerin ardından kampa çağrıldığını belirten yarışma organizatörü Tanıtım Production Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bulut şöyle dedi: "Miss Model Mediterranean ile Türkiye'nin en iyi modelini seçeceğiz. Antalya merkezli, uluslararası bir yarışma olacak. Gelecek yıllarda Türkiye güzelini seçtikten sonra, farklı ülkelerde kraliçe olan yarışmacıları Antalya'da toplayacağız."  31 Ocak Pazar gecesi yapılacak finalde jüri karşısına çıkmaya hazırlanan Eylül Yılmaz, Gökçe Altungül, Ayşegül Tosun, Esra Çetin, Melike Yalnız, Begüm Aydın, Bahar Erdoğan, Betülay Elma, Sinem Külük, Sinem Atıcı, Merve Bildirgi ve Gülin Baltacı, çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.
Son Güncelleme: 27.01.2016 10:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81