Antalyaspor - Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Antalyaspor - Fenerbahçe maçı hangi kanalda? Maç saat kaçta oynanacak? Ziraat Türkiye Kupası H grubu son maçında Antalyaspor ile Fenerbahçe Antalya'da karşılacak.

Antalyaspor - Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Antalyaspor - Fenerbahçe maçı hangi kanalda? Maç saat kaçta oynanacak? Ziraat Türkiye Kupası H grubu son maçında Antalyaspor ile Fenerbahçe Antalya'da karşılacak.

27 Ocak 2016 Çarşamba 11:34
Antalyaspor - Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Ligdeki son maçında Çaykur Rizespor’u 2-1’lik skorla yenerek liderliğini koruyan Vitor Pereira yönetimindeki Fenerbahçe, deplasmanda Antalyaspor ile oynayacağı karşılaşmada alacağı galibiyetle Ziraat Türkiye Kupası H grubundaki yenilmezliğini sürdürmek istiyor. Zirvedeki yerini garantileyen Sarı Lacivertliler, son maçta da aynı performans ile kapanışı yapma gayretinde.

ANTALYASPOR - FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

27 Ocak 2016 Çarşamba günü saat 20:45’te Antalya Arena’da gerçekleşecek olan Antalyaspor – Fenerbahçe maçı A Haber’den naklen yayınlanacak. Maçın hakemleri ise Emre Altun, Hacı Mehmet Ekmekyermez, Resul Özdemir olacak.

Antalyaspor – Fenerbahçe maçının muhtemel 11’leri ise şu şekilde:

Fenerbahçe: Fabiano Ribeiro, Şener Özbayraklı, Bruno Alves, Michael Kadlec, Hasan Ali Kaldırım, Ozan Tufan, Uygar Mert Zeybek, Mehmet Topuz, Ramazan Civelek, Volkan Şen, Alper Potuk

Antalyaspor: Saso Fornezzi, Sezer Badur, Samuel Eto’o, Francisco, Serdar Özkan, Samuel Inkoom, Sakıb Aytaç, Enguene Onana, Ondrej Celustka, Ramon Motta, Emre Akbaba
 

FENERBAHÇE MAÇ HAZIRLIKLARINA DEVAM EDİYOR

Teknik direktör Vitor Pereira maç öncesinde fazla mesai yaparken, bazı performansı düşük futbolcular için de yardımcılarıyla beraber özel bir program hazırlıyor. Öte yandan gruptan çıkmayı garantileyen Sarı Lacivertli takımında yedek oyunculara şans verecek olan Pereira’nın, Antalyaspor maçına Kadlec, Mehmet Topuz, Ramazan ve Uygar gibi isimlerle çıkması bekleniyor.

ANTALYASPOR MAÇA HAZIRLIK YAPIYOR

Antalyaspor, yarın gerçekleşecek olan maç için hazırlıklara geçtiğimiz gün sabah erken saatlerde başladı. Hasan Subaşı Tesisleri'nde Jose Manuel Ferreira De Morais yönetiminde yapılan antrenmana kondisyon çalışmasıyla başlandı. Futbolcular antrenman sonunda ise pas ve şut çalışması yaptılar.

İLK MAÇTA NELER OLMUŞTU?

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu ikinci hafta maçında Fenerbahçe Antalyaspor’u evinde ağırlamıştı. Ülker Stadı'nda oynanan maçta Fenerbahçe Antalyaspor’u 4-2 mağlup etmişti. Fenerbahçe’ye galibiyet getiren karşılaşmada gol sevincini ise 14. dakikada Luis Nani, 31. dakikada Şener Özbayraklı ile 49 ve 64. dakikalarda Robin van Persie kaydetmişti.

ŞENER'İN İLK MAÇTAKİ FÜZESİ UNUTULMAZLAR ARASINA GİRDİ! İŞTE O GOL

 

Son Güncelleme: 27.01.2016 11:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81