Uzun Dönem Araç Kiralama Hizmeti

Uzun Dönem Araç Kiralama Hizmeti

16 Şubat 2018 Cuma 16:27
Uzun Dönem Araç Kiralama Hizmeti

Özellikle hizmeti kapsamında 2000’in üzerindeki dev filo ile birlikte sıfır kilometre araçları Reis bireysel araç kiralama hizmeti kapsamında elde etmek mümkündür. 6 aydan 12 aya kadar varan kiralama desteği altında hiçbir evrak veya prosedürü ile uğraşmadan, anahtar teslim sadece benzini koymak suretiyle ülkenin farklı şehirlerine güven içerisinde seyahat edilebilir. Kaskolu ve bütün farklı sigorta işlemlerinin hazırlandığı, ÖTV, MTV ile birlikte plaka ruhsat ücretleri de dahil olmak üzere yola çıkmak için yapılması gereken tüm işlemler firma kapsamında gerçekleştirilmektedir.

Ayrıca kiralama işlemi başladığı andan itibaren 7/24 yol asistan sistemi güvenilir bir şekilde sunulmaktadır. A segmentinden D segmentine kadar tüm farklı araç çeşitleri kiralama hizmeti eşliğinde web sitesi özelliği ile canlı sohbet sistemi müşteri memnuniyetinin ön plana alındığı anlayış içerisinde büyük bir güven altında sağlanmaktadır.

Profesyonel Anlamda Araç Kiralama Hizmeti

Opel yetkili bayisi ve yetkili servisi olarak Reis bireysel araç kiralama hizmeti altında ülkenin tüm farklı noktalarından bakım ve onarım hizmetleri kusursuz bir şekilde sağlanmaktadır. 7/24 sağlanan bu hizmet kapsamında teknik servis ile birlikte lastik değişimi ve çok daha büyük durumlar karşısında araç değişimi de yine güvenilir bir seçenek kapsamında yapılmaktadır. Merkezi Ankara'da bulunan bu büyük firma bünyesinde sıfır kilometre araçlar bulunmaktadır ve temin edilmektedir. 999 TL’den başlayan fiyatlar ve 6 ay ile 12 ay arasında kiralama desteği verilmektedir. Kurumsal desteğinin yanı sıra aynı zamanda bireysel olarak da yeni bu süreler dahilinde araç kiralanabilmektir.

Tam Donanımlı Araç Kiralama Desteği

Kiralama işleminin gerçekleştirdiği tüm farklı araçlar için tam donanımlı bir şekilde destek almak mümkündür. Özellikle bireysel hizmeti kapsamında aileler adına geniş koltuklu, birbirinden kaliteli son model farklı marka ve modellerde araçlar sunulmaktadır. Aynı zamanda ortak bir şekilde klima bulunan araçlar geniş iç hacmi ile birlikte ülkenin her noktasına uzman şoföre dahilinde teslim edilmektedir. Kiralama süresi boyunca ayrıca periyodik bakım hizmetleri güven içerisinde verilir. Daha detaylı bilgi için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81