Araç Kiralamada Yeni Dönem Hizmetler

Araç Kiralamada Yeni Dönem Hizmetler

16 Şubat 2018 Cuma 16:30
Araç Kiralamada Yeni Dönem Hizmetler

hizmeti veren firmalar arasında arama yapıldığında gerekli özeni, donanımı, disiplini ve müşteri hizmetlerini bir arada barındıran firma bulmak artık çok zor bir hale gelmiştir. Bu eksiklikleri fark eden 5S Araç Kiralama firması sektörün eksikliklerini yakından inceleyerek müşterilerinin olumsuz etkilendiği bütün durumları ortadan kaldırdı. Çalışmalarına durmadan devam eden firmanın hizmetleri her geçen gün gelişiyor.

Araç Kiralamak İçin Doğru Adres

Araç sahibi olmak isteyen birçok kişi maddi imkânlar elvermediği için bu isteklerini yerine getirememektedir. Günümüz şartları da düşünüldüğünde araca ödenen ücretin dışında MTV ve kasko gibi yüksek ücretler alındığı görülmektedir. Bu da sürücülere ek ücretler olarak yansır. Bu nedenle araç kiralama sektörü büyük bir gelişme göstermiştir.

5S Araç Kiralama firması da sektöre uzun soluklu hizmetleri ile bir hareketlilik kazandırmış ve en çok tercih edilen isim olmuştur. Ankara merkezde hizmetleri sunan firmanın Samsun, İstanbul ve İzmir’de de lokasyonları mevcuttur. Türkiye’nin başkenti olan Ankara’da güçlü bir sosyal yaşam vardır. Sizlerde bu özel şehri keşfetmek istiyorsanız araç kiralama hizmetlerinin avantajlarından yararlanabilirsiniz.

İş toplantılarına, tarihi turlarına ve sosyal yaşamın akışına yetişebilmeniz için ihtiyacınız olan aracı seçeneği ile sunan 5S Araç Kiralama kaliteli ve güler yüzlü hizmetleri ile turlarınıza huzurla devam etmenizi sağlar. Araç kiralamanın ayrıcalıklarını yaşayabileceğiniz en doğru adreslerden biridir.

Uygun Fiyatlı Araç Kiralamanın Yeni Adresi

Uluslararası kalite standartlarına uygun araç kiralama hizmetleri veren 5S Araç Kiralama, müşteri memnuniyetini sağlamak için profesyonel hizmetler sunuyor. Rekabetçi, yenilikçi ve kalite yönetimini yaşam felsefesi haline getiren çalışanları ile sinerji oluşturmayı başaran 5S Araç Kiralama araç ihtiyacınıza kısa sürede çözüm sağlarsınız.

Firmanın bünyesinde son model 500 ‘den fazla araç bulunuyor. Bu araçların tamamı 15.000 km’nin altındadır. Bu sayede hayalinizdeki aracı sürme keyfi yaşarsınız. Kurumsal ve bireysel araç kiralama hizmetleri sağlayan firmanın 7/24 çalışan canlı destek ekibi de bulunuyor.

Araç kiralama sektörüne yeni bir soluk getiren 5S Araç Kiralama online araç kiralama hizmetleri ile özel indirimler sunuyor. Firmanın web sitesine girerek online araç kiralama ve rezervasyon hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Talepleriniz doğrultusunda yerine teslim hizmeti de sağlayan 5S Araç Kiralama ek ücret dâhilinde özel şoför, navigasyon ve bebek koltuğu hizmetleri veriyor. Firma ve hizmetleri ile ilgili daha fazla bilgi almak isteyenlere 444 52 89 numaralı hattan kesintisiz hizmet verilmektedir.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81