En Güncel Ayrıntılarıyla Dermo White ve Kullananlar

En Güncel Ayrıntılarıyla Dermo White ve Kullananlar

14 Mart 2018 Çarşamba 22:18
En Güncel Ayrıntılarıyla Dermo White ve Kullananlar

Ciltte oluşan leke ve kararmalardan kurtulmak istiyorsanız şimdi size anlatacağımız ürün size hitap edecektir. Hem kadın hem erkeklerin kullanımı için uygun olan bu ürün tüm vücutta kullanıma uygun olması ile de herkesin beğenisini kazanmaktadır. Yaklaşık bir aylık kullanım sonucu cildinizi beş ton açmayı vaat eden bu kremi deneyerek sonucu kendiniz göreceksiniz. Bu bahsi geçen dermo white ürünü hakkında en detaylı bilgiyi bilgi sitesi üzerinde bulabilirsiniz.

Dermo white kesinlikle bir ilaç ya da kimyasal değildir. Haricen kullanılan bu ürünün içeriği büyük oranda doğaldır. Cilt beyazlatma özelliği ile bilinen zeytinyağı, kahve, pirinç suyu, limon gibi doğal ürünlerin özleri kullanılarak yapılmıştır. Bu ürünleri sürekli kullanmak size yorucu ve zahmetli gelebilir. Ancak ürünü kullanmak oldukça basittir. Üstelik içeriğinde tüm beyazlatıcı ürünler aynı anda bulunmaktadır.

Üründe bulunan beyazlatıcı pigmentler ciltteki melanin hormonunu etkiler. Bu hormon cilde koyu renk tonunu veren hormondur. Ürün hormonun seviyesini düşürerek cildin daha beyaz olmasını sağlar. İşte bu yüzden sağlanan beyazlık yaklaşık bir ayda gözle görülecektir. Beyazlığın etkisi hemen geçmeyecek, uzun süre kalıcı olacaktır.

Dermo white vücudun her bölgesinde kullanmaya uygundur. Ancak özel olarak merak edilen bazı bölgeler vardır. İşte en çok kullanılan bölgeleri sizin için sıralayalım:

  • Gözaltlarında oluşan morluk ve siyahlıklar,
  • Epilasyon yapılan yerlerde oluşan kararmalar,
  • Koltukaltı ve bikini bölgesindeki kararmalar,
  • Göğüs uçlarının koyu renk olması halinde,
  • Diz kapakları ve dirseklerde oluşan kararmalar,
  • Sivilcelerden geriye kalan siyah izler,
  • Bazı sebeplerle oluşan cilt lekeleri…

Bahsettiğimiz tüm bu bölgeler hemen her kadının ortak sorunu olan yerlerdir. Yaza girerken istediğiniz kıyafetleri giymek için diz, dirsek ya da koltukaltlarının kararmaması çok önemlidir. Aynı zamanda her zaman kendisini güzel hissetmek isteyen kadınlar bu hususlara çok dikkat edecektir. Ancak hamile olan kadınlar doktora danışmadan kullanmamalıdır. genel olarak memnun peki sizin görüşünüz nedir?

Dermo white haricen kullanılan bir cilt kremidir. Yukarıda bahsettiğimiz ve sizin için sorun olan diğer tüm yerlerde kullanımı uygundur. Kullanmak istediğiniz bölgeyi yıkayıp kuruladıktan sonra sürebilirsiniz. Masaj yaparak uygulayın ve ince bir tabaka halinde bırakın. Yaklaşık 15 dakika sonra vücut tarafından kremin hızla emildiğini göreceksiniz. Kremi yıkamaya gerek yoktur. Dilerseniz en erken 2 saat sonra yıkamalısınız. Bizim tavsiyemiz ürünü akşam yatarken uygulamaktır. Sabaha kadar durmasında hiçbir sakınca yoktur.

Dermo white satın almak oldukça kolaydır. Sitemizden hemen siparişinizi oluşturarak ürünü satın alabilirsiniz. Çoklu alımlarda uygun fiyat ve kargo avantajından yararlanırsınız. Tekli alımlarda ise kargo ücreti çıkacaktır. Daha detaylı bilgi için sitemizi inceleyebilirsiniz. Ürünü almadan önce aklınıza takılan sorular için yorum yaparak bilgi isteyebilirsiniz.

Son Güncelleme: 15.03.2018 22:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81