Dolgun Dudaklar Plumpy İle Mümkün Mü

Dolgun Dudaklar Plumpy İle Mümkün Mü

25 Aralık 2017 Pazartesi 19:52
Dolgun Dudaklar Plumpy İle Mümkün Mü

Dolgun dudaklara sahip olmak şüphesiz her kadının arzu ettiği birşeydir. Plumpy sayesinde tek bir dokunuşla daha dolgun dudaklara sahip olmak mümkündür. Acısız, ameliyatsız ve enjeksiyonsuz daha dolgun dudaklara sahip olmak istiyorsanız, Plumpy tam size göre. İlk kullanımdan itibaren dolgun bir görünüm sağlayan Plumpy etkisi kanıtlanmış ve birçok kadının kullandığı bir üründür.

Plumpy ile daha dolgun dudaklara sahip olmanın en büyük nedeni içerisinde bulunduğu bitki özleridir. Yani tamamen bitkisel bir üründür.

  • Plumpy, dudakların yağ hücrelerinin büyümesini ve çoğalmasını sağlar.
  • İçeriği sayesinde hücreleri yeniler ve kolajeni arttırır.

· En önemlisi de Plumpy, hiçbir yan etkisi bulunmamaktadır.

Düzenli kullanımda kalıcı bir dolgunluk sağlayan Plumpy, hacimli dudaklara sahip olmanızı şaplar. Diğer kozmetik ürünlerin aksine sağladığı dolgunluk birkaç saat veya birkaç hafta değil, 2 yıldır. Bundan dolayı uzun vadeli dolgunluk isteyenlerin kullanabileceği tek ürün Plumpy’dir.

Plumpy şekerli dudak peelingi sayesinde dudaklarınızı canlandırmanız mümkündür. Bilindiği üzere peelingin cildi yenilemesi ve kan akışını hızlandırması nedeniyle canlı bir görünüm sağlaması gibi etkileri vardır. Plumpy şekerli dudak peelinginin de dudaklar üzerinde aynı etkisi bulunmaktadır. Dudakları canlandırma ve renk verme üzerinde etkili olan bu peeling, dolgunlaştırıcı jel ile beraber kullanılması durumunda 8 kat daha fazla etkilidir.

Jojoba Oil içeren bu peeling, yıpranmış dudakları onarır ve aynı zamanda nemlendirir, canlandırır. Dudaklarınıza hafif masaj yaparak bu ürünün birkaç dakika boyunca kullanın ve anında etkisini görün.

Plumpy İle Kalıcı ve Anında Etki

içerisinde 13 farklı bitki özü bulunduran, patentli bir üründür. Bundan dolayı aynı içeriğe sahip başka bir ürün bulmak mümkün değildir. Etkisi kanıtlanmış olan Plumpy, anlık olarak dudaklara dolgunluk verir ve düzenli kullanımla beraber kalıcı bir dolgunluk sağlar. Piyasada satılan kozmetik ürünlerin veya dudak dolgunlaştırıcıların aksine yanıltıcı bir etkisi yoktur. İçeriği sayesinde, dudaklardaki yağ hücrelerinin kalıcı olarak büyümesini ve çoğalmasını sağlar.

Botoks etkisi gösteren ve böyle bir görünüm sergilemenize yardımcı olacak Plumpy, botoksun aksine çok daha fazla uzun süreli bir etkiye sahiptir. Üstelik botoks gibi yan etkileri bulunmamaktadır. Aksine, ciltteki kolajen miktarını arttırır ve hücrelerin hızlı bir şekilde yenilenmesini sağlar. Dudaklarınızın ihtiyacı olduğu nem miktarını karşılar ve dudaklarınızı korur.

Plumpy, kullanımdan yalnızca yedi dakika sonra etkisini gözle görülür bir şekilde gösterir. 30 gün sonra ise daha dolgun ve hacimli dudaklara sahip olmanız mümkündür. Etkisi 2 yıla kadar sürebilen Plumpy bu yönü ile diğer kozmetik ürünlerden ve dudak dolgularından çok daha fazla kalıcıdır. Fiyatı ise yine bu ürünlere göre çok daha uygundur. Etkisi kanıtlanmış olan Plumpy, cildi asla tahriş etmez ve hiçbir yan etkisi yoktur.

Dudaklarınızın hacimli ve dolgun görünmesini istiyorsanız, Plumpy şekerli dudak peelingini uygulayın. Ardından dudaklarınıza Plumpy’i ruj sürermiş gibi sürün. Kullanım bilgileri sitesinden alınmıştır. Bu adımdan sonra dudaklarınıza dilediğiniz ruju sürebilirsiniz. Plumpy dudak dolgunlaştırıcı etkisi ile muhteşem dudaklara sahip olabilirsiniz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81