Diş Eti Rahatsızlıklarınızı Ertelemeyin!

Diş Eti Rahatsızlıklarınızı Ertelemeyin!

25 Nisan 2018 Çarşamba 11:39
Diş Eti Rahatsızlıklarınızı Ertelemeyin!

Her  insanın canı tatlıdır... Sağlık problemleri insanlar arasında en çok kaygı duyulan ve en çok endişeye kapılan durumlar arasında yer almakta. Çünkü bazı sağlık problemlerinin tedavisi veya geri dönüşü mümkün olmayabiliyor. Bu yüzden kişiler sağlık problemlerini aksatmadan, durumu tespit ederek müdahalede bulunabilmesi için belli aralıklarla kontrole gitmelidirler.

Özellikle karın ve diş ağrısı her insanın başına gelmiş ve en şiddetli ağrılar arasındadır. Öncelikle dişler kişinin en büyük profilidir diyebiliriz. Çünkü konuşurken, gülerken veya mimiklerinizi sergilerken dış profil açısından en büyük etken diştir, hatta bazı durumlarda kişiler sağlıksız dişler yüzünden şikayetçi olduğu gibi dış görünüş kaygısı da yaşayabilmektedirler.

Bursa’nın en büyük AVM’si olan Korupark’ın yakın çevresinde bulunan ulaşım olarak oldukça güzel bir lokasyona sahip Koru Diş Kliniği denildiğinde ilk akla gelen ağız ve diş sağlığı klinikleri arasındadır.

 

Diş Eti Rahatsızlıklarına Neler Neden Olur?

Diş eti rahatsızlıklarının en önemli nedeni sağlıksız dişlerdir. Döngüsel olarak diş fırçası ve diş ipiyle temizlenmeyen dişler üzerinde ve diş etlerinde plaklar ve buna bağlı olarak da bakteriler oluşur. Bir başka neden ise dişlerin düzensiz ve diş etlerine baskı yapabilecek şekildeki durumudur. Bursa’da yaşayan kişiler Bursa’nın en iyi diş hekimlerine sahip olan Koru Diş Bursa ortodonti, diş teli ve diğer diş sağlığı alanında hizmet verdiğini bildirmek isteriz.

Diş Eti Hastalıklarını Önleme

​​​​​Diş eti hastalıklarını önlemenin en önemli yolu düzenli diş fırçalama ve diş ipi kullanmadır. Bakteri önleyici ve öldürücü diş macunları ve ağız gargaraları ile plak oluşumunun önüne geçilebilir. Süregiden plak oluşumu ise uzman diş hekimleri tarafından dişlerden özel yöntemlerle arındırılır. Bazı durumlarda ise diş eti ameliyatları gerekebilir. Tüm bu tedavileri gerçekleştirmek için alanında en iyi kadroya ve tecrübeye sahip Koru Diş Kliniği’ni tercih edebilirsiniz.

www.korudis.com

Son Güncelleme: 27.04.2018 11:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81