Meme Estetiği Ve Güzel Göğüsler

Meme Estetiği Ve Güzel Göğüsler

06 Nisan 2017 Perşembe 13:50
Meme Estetiği Ve Güzel Göğüsler
Meme Estetiği Ve Meme Büyütme
 
            Küçük göğüslü kadınların tercihi olan dolgun ve birbirinden farklı uygulamalarla istediği göğüslere estetikle sahip olmaktadır. Yuvarlak ve dolgun göğüsler kadınların kendine olan özgüvenini artırmaktadır. Kadının vücut yapısını ortaya çıkaran meme büyütme estetik sorunları da ortadan kaldırmaktadır. Küçük göğüslü kadınların daha kadınsı ve ilgi çeken göğüsleri olmadığı için istedikleri kıyafetleri de alamadıklarını savunmaktadırlar. Estetik alanında uzman olan Dr Kul hasta ile bire bir konuşarak istek ve beklentilerine göre hareket etmektedir. Estetik ameliyatın uzman tarafından gerçekleşmesi sağlık açısından son derece önemli bir ayrıntıdır. Problem ve sıkıntılarınızı doktorunuzla paylaştığınız takdirde vücudunuza uygun olan göğüslerin uygun olup olmadığını ameliyat öncesinde hastaya göstermektedir.
  Kadınların Estetiğe Bakış Açısı
 
            Estetik ameliyatlar genelde bayanlar tarafından tercih edilmektedir. Başarılı ve güzel sonuçlarla hasta memnun bir şekilde ayrılmaktadır. Erkeklere göre kadınların estetiğe verdiği önem ve son yıllarda bağımlı olmasının sebebi güzel ve çekici görünmek istemesidir. Son yıllarda artan teknoloji ve tıbbi cihazlar ve lazerle yapılması eskiye göre daha çabuk iyileşme göstermektedir. Kadınların vücudunda hoşlanmadığı veya sevmediği yeri estetik yaptırması kadar doğal bir şey yoktur. Kendine güvenen ve mükemmel göğüsleri olması için göğüs büyütme ameliyatı yaptırmaktadırlar. Cerrahi alanında ilk sıralarda yer alan göğüs büyütme silikon ve protezler sayesinde memeler daha dolgun ve büyük görünmektedir. Memenin yapısı dışında zamanla emzirme veya kilo alıp verme durumunda küçülmektedir. Memenin büyüklüğü hastanın ideal ölçülerine göre ayarlanmaktadır.
 
            Hastanın bedenine uygun nitelikte yapılan yöntemler sırasında meme dokusuna zarar vermeden özel silikonlar yerleştirilmektedir. İstenilen meme büyüklüğüne göre ayarlanan protez sayesinde olduğundan daha büyük bir görünüm ortaya çıkmaktadır. Yuvarlak veya farklı protezler hastanın yapısına bağlı olarak yapılmaktadır. Memeyi şekillendirmek amaçlı kullanılan protezler sağlık açısından son derece zararsızdır. Estetik amaçlı kullanıldığı için hastanın memnuniyeti ve kaliteli hizmetleri olan Dr Kul başarılara imza atmaktadır. Estetik operasyonlardan biri olması göğüslerin dolgun görünmesine sebep olmaktadır. Dış görünüme etki ettiği için kalıcı ve kesin gözüyle bakılan estetik tedavi amaçlı yapılan işlemler arasında yer almaktadır.
 
Son Güncelleme: 07.04.2017 13:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81