Avrupa Turunu Uyguna Getirme Yöntemleri

Avrupa Turunu Uyguna Getirme Yöntemleri

25 Kasım 2017 Cumartesi 15:22
Avrupa Turunu Uyguna Getirme Yöntemleri

Avrupa’nın keşfedilmeyi bekleyen popüler noktaları, seyahat etmeyi gün geçtikçe daha da popüler hale getiriyor. Avrupa’ya gitmek için pasaport, vize, uçak bileti, konaklama gibi masraflar bir araya geldiğinde ister istemez belirli bir seviyenin üzerinde bütçe ayırmak şart olmaktadır. Eğer ki, planlamanızı ve rotanızı iyi yaparsanız, Avrupa’da uygun fiyata tatil yapabilirsiniz. Tatilinizi planlarken bazı hususları da ihmal etmezseniz, emin olun ki daha fazla yeri daha uygun bütçe ile gezme imkanı bulabileceksiniz.



Erken Uçak ve Otel  Rezervasyonu

Seyahatinize birkaç gün alacağınız uçak bileti fiyatı ile 3-4 ay önce alacağınız bilet fiyatının arasında ciddi farklar olur. Gerek konaklama gerekse uçak bileti seyahate 2-3 gün kala ayarlanırsa, tatil süresinde harcayacak olduğunuz bütçeden fazla tutacağı kesindir. Ancak erken rezervasyon yaparak hem uçak hem de konaklama işleminizi oldukça uygun fiyata getirerek, tatilinizde daha fazla gezebilmek için bütçenizi destekleyebilirsiniz. Seyahatinizi çok önceden planlamak hem maddi hem de düzen açısından size kazanç sağlar. Paris’e gitmek gibi bir hayaliniz varsa gitmeden önce okumanız da size olumlu etki eder.

Açıklama: ../Downloads/paris-843229_640.jpg



Hosteller İle En Ucuza Konaklama

Otellere erken rezervasyon yaptırarak indirim kazanabileceğiniz gibi hostellerde konaklama yaparak çok daha ucuza konaklama sıkıntısını aşabilirsiniz. Hostellerin yanı sıra ucuz otellerde kalıp kişiye ait banyolu özel oda hizmetlerinden faydalanabilirsiniz. Hosteller en ucuz otelden de daha uyguna konaklama hizmeti veren kuruluşlardır. Bu nedenle bütçenin büyük bir kısmına hitap eden konaklama sıkıntısını hostel ile ortadan kaldırarak, daha fazla şehir ya da ülke görebilirsiniz. Ucuz hostel ve otelleri bulmak için otel arama sitelerinden fiyata göre sıralama yapmanız veya otel tavsiyesi veren blogları okumanızı öneririz.



Varsa İndirim Kartınızı Yanınıza Alın

Kuşkusuz gittiğiniz şehirlerin kültürel ve tarihi müzelerini görmek isterseniz. Dolayısıyla öğrenci, basın ve benzeri kartlarınızın yanınızda olması, girişte ücret ödemenizi ortadan kaldıracaktır. Türkiye’de geçerli olan öğrenci kartınız bile çoğu yerde indirim almanızı sağlayacaktır.



Şehir Kartlarını Araştırın

Müze, ulaşım ve kafe gibi her alanda indirim ya da ücretsiz kullanım hakkı tanıyan City Kart gibi her şehrin kartı bulunmaktadır. bu kartları araştırarak toplu bir para karşılığında satın alabilir, çeşitli aktivitelerinizi ucuza getirebilirsiniz.



Uygun Fiyatlı Avrupa Turlarını Tercih Edin

Açıklama: ../Downloads/prague-2969060_640.jpg

4-5 gün veya daha farklı bir süreçte gerçekleştirilen Avrupa turları, konaklama ve uçak bileti gibi hizmetlerinin yanı sıra rehber, şehir turu ve birçok diğer aktiviteyi kapsamaktadır. Bazı durumlarda tur ücreti sadece uçak biletinden bile daha ucuza gelmektedir. Turlara katılıp grupla hareket etmek zorunda olmamakla birlikte birçok yan aktiviteden yararlanabilirsiniz. Bu yüzden planlama yapmadan önce muhakkak turların da fiyatlarına göz atmanızı öneririz. Örneğin Orta Avrupa turları ile için iyi destinasyonlar olan Prag, Budapeşte ve Viyana’yı kapsamlı bir şekilde çok uygun fiyatlara gezebilirsiniz.  

Son Güncelleme: 26.11.2017 15:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81