Kruvaziyer turizm hareketliliği yaşattı

Antalya ve Alanya’da Bahama bandralı Island Sky yolcu gemisini 19 Eylül’de yeniden ağırladı.

Kruvaziyer turizm hareketliliği yaşattı

Antalya ve Alanya’da Bahama bandralı Island Sky yolcu gemisini 19 Eylül’de yeniden ağırladı.

22 Eylül 2016 Perşembe 01:31
Kruvaziyer turizm  hareketliliği yaşattı
Antalya ve Alanya’da Bahama bandralı Island Sky yolcu gemisini 19 Eylül’de yeniden ağırladı. Island Sky'ın ziyareti ile birlikte, sıkıntılı bir sezon geçiren Antalya turizminde, büyük ölçekli olmasa da özel bir anlam ve önem taşıyan kruvaziyer hareketliliği yaşandı.
Türkiye kruvaziyer turizminin en gözde limanlarından Port Akdeniz, Antalya'ya en sık gelen kruvaziyerler arasında yer alan Bahama bandralı Island Sky yolcu gemisini 19 Eylül'de yeniden ağırladı. Island Sky'ın ziyareti ile birlikte, sıkıntılı bir sezon geçiren Antalya turizminde, büyük ölçekli olmasa da özel bir anlam ve önem taşıyan kruvaziyer hareketliliği yaşandı.
Alanya'dan yola çıkarak sabah erken saatlerde, Türkiye'nin vazgeçilmez kruvaziyer destinasyonu olan Port Akdeniz'e demir atan 4200 grostonluk Island Sky, 100 yolcusu ile Antalya'yı ziyaret etti. Kruvaziyer turizminde önemli bir marka olan Port Akdeniz'e son yıllarda sık sık gelen geminin bu ziyaretinde bir kısım yolcular Antalya'da şehir içi tur yapmayı tercih ederken, bir kısım yolcular da Aspendos, Perge, Side antik kentlerine ziyaretlerde bulundu. Akşam saatlerinde Antalya'dan ayrılan gemi Fethiye'ye hareket etti.
Son Güncelleme: 22.09.2016 01:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81