Temel atılıyor

Aytemiz Alanyaspor Kulübü için Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak yeni tesisin temeli Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun katılımıyla yarın atılacak.

Temel atılıyor

Aytemiz Alanyaspor Kulübü için Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak yeni tesisin temeli Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun katılımıyla yarın atılacak.

21 Şubat 2019 Perşembe 22:01
Temel atılıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Aytemiz Alanyaspor Kulübü'ne modern bir tesis kazandıracak. Mahmutlar Mahallesi’nde tahsis edilen yaklaşık 123 dönümlük alan üzerine inşa edilecek tesisin temeli yarın saat 14:00’da Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in katılımıyla gerçekleştirilecek. Sporcuların antrenman, konaklama ve kamp ihtiyaçlarını karşılamak, aynı zamanda altyapıya sporcu yetiştirmek üzere Avrupa standartlarında projelendirilen tesis, 2020 yılının Aralık ayında tamamlanacak. Tesis yaklaşık 75 milyon liraya mal olacak. 
SPOR TURİZMİNE DE KATKI SAĞLAYACAK
Aytemiz Alanyaspor Tesisleri'nin tamamlanıp, hizmete girmesiyle Aytemiz Alanyaspor’un en önemli sorunlarından birini ortadan kaldırmasının yanında devre arası futbol takımlarının da kamp yapabileceği önemli bir proje olacak. Tesis sayesinde Alanya’ya dünyanın tanınmış takımları kamp için gelebilecek ve bu da şehirdeki spor turizmine katkı sağlayarak tanıtımı destekleyecek. 

Tesiste her şey düşünülmüş
TESİSTE HERŞEY DÜŞÜNÜLDÜ
Tesisin inşaat alanı yaklaşık 16 dönümden oluşacak. Zemin ve bodrumla birlikte 6 kattan oluşacak ana binada yüzme havuzu, fizik tedavi havuzu, jakuzi, masaj odaları, sauna, buhar odası, hamam, analiz odası, izleme odası, doktor muayene odası, teknik direktör ve teknik direktör yardımcıları için ofisler, fizyoterapist odası ve fitness salonu, Alanyaspor Müzesi, store, yemekhane, oyun salonu, yönetim ofisleri, toplantı salonları, 2'şer kişinin kalacağı 40 konaklama odası bulunacak. Öte yandan alt yapı binası, kapalı spor salonu, 4 aydınlatmalı futbol sahası ve 1568 kişilik tribün yer alacak.  
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81