Telafi zamanı

Ligdeki son 2 maçından puan çıkaramayan temsilcimiz Alanyaspor, bugünkü Bursaspor deplasmanından 3 puanala dönerek Erzurumspor ve Antalyaspor yenilgilerini unutturmak istiyor.

Telafi zamanı

Ligdeki son 2 maçından puan çıkaramayan temsilcimiz Alanyaspor, bugünkü Bursaspor deplasmanından 3 puanala dönerek Erzurumspor ve Antalyaspor yenilgilerini unutturmak istiyor.

26 Ekim 2018 Cuma 00:14
Telafi zamanı

Aytemiz Alanyaspor, Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu'nun 10'uncu haftasında bugün Bursaspor'a konuk olacak. Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma saat 20.30'da başlayacak. Mücadeleyi Halil Umut Meler yönetecek. Turuncu yeşilli takımda kart cezalısı Papiss Cisse, sakatlığı bulunan Ufuk Ceylan, Welinton ve Mbilla Etame kadroda yer almıyor. 
GOL YOKSA PUAN DA YOK

Alanyaspor'un Süper Lig'de Bursaspor ile oynadığı 4 maçta taraflar 2'şer galibiyet aldı. Alanyaspor ile Bursaspor arasında Bursa'da oynanan 2 Süper Lig maçında taraflar galibiyetleri paylaşırken (1-1),  Alanyaspor rakibine daha fazla gol attı (5-4). Süper Lig'de bu sezon çıktığı ilk 3 maçtan ve son 2 maçtan puansız ayrılan Alanyaspor, kaybettiği maçların hiçbirinde gol atamadı. Süper Lig'in ilk 9 haftasında en az net gol pozisyonuna giren 3 takımdan biri Alanyaspor oldu. 
7 MAÇIN 5'İ BERABERE
Samet Aybaba ile Mesut Bakkal takımlarının Süper Lig tarihinde oynadığı 7 maçın 5'i ve son 4 maçın tamamı berabere biterken, taraflar 1'er galibiyet aldı. İki teknik adam birbirlerine en son Ağustos 2008'de üstünlük kurarken, Samet Aybaba yine Bursaspor'un başındayken Gençlerbirliği'ni çalıştıran Mesut Bakkal'ı evinde 2-0 mağlup etmişti. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81