Susiç: 'Tur zor ama uğraşacağız'

Susiç: 'Tur zor ama uğraşacağız'

01 Aralık 2017 Cuma 22:41
 Susiç: 'Tur zor ama uğraşacağız'
Ziraat Türkiye Kupası 5'inci Tur ilk maçında deplasmanda Akın Çorap Giresunspor'a 4-2 mağlup olan Aytemiz Alanyaspor'da Teknik Direktör Safet Susiç "Eksiklerimiz vardı ancak sahadaki futbolcularımdan daha iyi performans bekliyordum. Tur aetlamak artık zor olacak ama uğraşacağız" dedi.
 
Ziraat Türkiye Kupası 5'inci Tur ilk maçında Akın Çorap Giresunspor’a deplasmanda 4-2 mağlup olan Aytemiz Alanyaspor'da Teknik Direktör Safet Susiç, sakat oyuncu sayısının çok olmasının sıkıntısını yaşadıklarını söyledi. Maçın bekledikleri gibi zor geçtiğini belirten Susiç, "Uzun zamandır oynatmadığımız futbolcularımızı oynattık. Tek maç olsaydı elimizde ki en iyi kadroyu sahaya sürerdik ancak ikinci maç olduğu için biraz daha yedek kadroyla çıktık. Bizim en büyük sıkıntımız çok sakat oyuncumuz vardı. Bunun yanında Kayserispor maçının öneminden dolayı bazı oyuncuları da oynatmak istemedim” dedi. 
ŞANSIMIZA RÖVANŞ VAR
Büyük takımlara bile ilk 20 dakikada 3-0 geriye düşülmemesi gerektiğini kaydeden Susiç, “Giresunspor'u ilk önce iyi oyunu ve haklı galibiyetinden dolayı tebrik ediyorum. Haklı bir galibiyet aldılar. Sahaya sürdüğüm oyunculardan daha iyi bir performans bekliyordum. Büyük takımlara karşı bile ilk 20 dakikada 3-0'lık kötü bir duruma düşmememiz lazım. Maalesef biz bunu yaşadık. Şansımıza rövanş maçı var ve 2-0, 3-1 gibi bir sonuç bizim için iyi olur. Artık zor olacak ama uğraşacağız” diye konuştu.
Son Güncelleme: 01.12.2017 22:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81