Spor Kültürü Ve Olimpik Eğitim Projesi Yeniden Eskişehir'De

Spor Kültürü Ve Olimpik Eğitim Projesi Yeniden Eskişehir'De

21 Şubat 2014 Cuma 12:17
Spor Kültürü Ve Olimpik Eğitim Projesi Yeniden Eskişehir'De
Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Kültür ve Olimpik Eğitim Komisyonu’nca 2006 yılından bu yana yürütülen ‘Spor Kültürü ve Olimpik Eğitim Projesi’ sunumları 24-28 Şubat 2014 tarihleri arasında bir kez daha Eskişehir’de yapılacak.
Büyükşehir Belediyesi Taşbaşı Kırmızı Salon’da düzenlenecek sunumların açılışı, yerel yöneticileri ve TMOK yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla 24 Şubat 2014 Pazartesi günü saat 11:00’de gerçekleştirilecek. Yedi yılda Türkiye’nin 20’den fazla şehrinde 950 bini aşkın öğrenciyle buluşulan projede bu öğretim yılı sonunda toplamda bir milyon öğrenci sayısına ulaşılması hedefleniyor.
Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi’nin ‘Kültür ve Olimpik Eğitim Komisyonu’ tarafından Milli Eğitim Bakanlığı’nın desteğiyle yürütülen ilkokul 4. ve 5. sınıf öğrencilerine yönelik ‘Spor Kültürü ve Olimpik Eğitim Projesi’ sunumları genç nesillerin erken yaşta spor kültürü edinmeleri açısından önem taşıyor. Akademisyenler, çocuk psikologları, komisyon üyeleri işbirliği ile titiz bir çalışmanın ürünü olan proje, çeşitli videolar, çizgi filmler, küçük yarışmalar, renkli görsellerle interaktif olarak gerçekleştiriliyor. Türkiye’de yapılması hedeflenen Olimpiyat Oyunları için Olimpizm ve spor kültürünü özümsemiş bilinçli gençliğin önemi büyüktür. Bu amaç doğrultusunda sürdürülen program, sunumlara katılan öğrencilerin yanı sıra beraberlerindeki öğretmenler, birçok ilin valisi, belediye başkanları, milli eğitim müdürleri ve diğer yöneticiler tarafından ilgi ve takdir görüyor.
Son Güncelleme: 21.02.2014 12:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81