İha'Nın Kiev Stüdyosuna Kurşun İsabet Etti

İha'Nın Kiev Stüdyosuna Kurşun İsabet Etti

21 Şubat 2014 Cuma 12:47
İha'Nın Kiev Stüdyosuna Kurşun İsabet Etti
Ukrayna’nın başkenti Kiev’deki stüdyosundan dünya televizyonlarına yayın yapan İhlas Haber Ajansı’nın ofisine, polisle gösteriler arasında yaşanan çatışmalar sırasında kurşun isabet etti. Kurşun camı kırarak odaya isabet ederken, şans eseri içeride bulunan muhabir ve kameramanlar zarar görmedi.
Kiev’deki Özgürlük Meydanı’nı cepheden gören noktadan dünya televizyonlarına yayın yapan İHA’nın stüdyosuna kurşun isabet etti. Polisle göstericiler arasında dün yoğunlaşan çatışmalar sırasında nereden geldiği belli olmayan bir kurşun stüdyonun camını kırarak odanın duvarına isabet etti. İçerideki muhabir ve kameramanlar kurşun sonrası kendilerini yere atarak, bir süre yerde kaldı. Russia Today televizyonu muhabiri Egor Piskunov, bağlandığı kanalına durumla ilgili bilgi verdi ve büyük tehlike atlattıklarını aktardı. Kanal tarafından kendisine yapılan uyarıda ise odadan dışarı çıkmamaları tavsiyesinde bulunuldu. Konuyla ilgili olarak Alman ZDF ve diğer televizyonların muhabirleri de bağlantı yaparak konuyu aktardı.
Son Güncelleme: 21.02.2014 12:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81