Sezon finali

Aytemiz Alanyaspor bu akşam Osmanlıspor ile kritik bir maça çıkıyor. Turuncu yeşilliler sahadan 3 puanla ayrılarak ligin bitimine 2 hafta kala düşme hattından iyice uzaklaşmak istiyor.

Sezon finali

Aytemiz Alanyaspor bu akşam Osmanlıspor ile kritik bir maça çıkıyor. Turuncu yeşilliler sahadan 3 puanla ayrılarak ligin bitimine 2 hafta kala düşme hattından iyice uzaklaşmak istiyor.

05 Mayıs 2018 Cumartesi 00:44
Sezon finali

Aytemiz Alanyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 32'nci haftasında bugün Osmanlıspor'u konuk edecek. Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda saat 19.00'da başlayacak müsabakayı hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Turuncu yeşilli takımda sakatlığı bulunan Junior Fernandes ve M'Billa Etame karşılaşmada forma giyemeyecek, Başkent ekibinde ise sakatlıkları süren Mehmet Batdal, Payam Sadeghian ve Raheem Lawal kadroda yer almıyor. Bu karşılaşmadan çıkacak sonuç ligde alt sıralarda yer alan diğer ekiplerin de durumlarını etkileyecek. Aytemiz Alanyaspor topladığı 35 puanla ligin 13'üncü sırasında yer alırken, düşme hattının içinde kalan Osmanlıspor ise 32 puanla 16'ncı sırada bulunuyor.
OSMANLI İLE 4'ÜNCÜ RANDEVU
Aytemiz Alanyaspor ile Osmanlıspor Süper Lig'de 3 kez karşı karşıya geldi. Bu maçların 3'ünde Osmanlıspor gol yemeden kazandı. Alanyaspor ligde oynadığı son 4 maçta 1 kez yenildi (2G 1B). Bu maçların 4'ünde de karşılıklı goller oldu. Osmanlıspor ligdeki son 9 maçında sadece 2 kez yenildi (3G 4B), önceki 5 maçında ise galibiyet alamamıştı (2B 3M). Evindeki son lig maçında Galatasaray'a kaybeden Alanyaspor, öncesindeki 3 iç saha maçında yenilmemişti (2G 1B). Alanyaspor bu sezon Süper Lig'de en fazla başarılı çalım atan takım (406), Osmanlıspor ise bu alanda 4'üncü sırada. Emre Akbaba, Alanyaspor'un Süper Lig'de iç sahada attığı son 5 golün 4'üne direkt katkıda bulundu (üç gol, bir asist). 

Muhtemel 11'ler:

Alanyaspor: Haydar - Gassama, Welinton, Tzavellas, N'Sakala, Sackey, Maniatis, Efecan, Emre Akbaba, Villafanez, Douglas

Osmanlıspor: Karcemarskas- Vrsajevic, Yalçın, Numan, Tiago, Musa, Ceyhun, Umar, Lumanza, Regattin, Cikallesh


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81