Sağ bek adayı Baiano

Aytemiz Alanyaspor, İspanya 2'nci Lig'de geçtiğimiz sezon şampiyon olan Rayo Vallecano'nun sağ beki Baiano ile prensipte anlaştı.

Sağ bek adayı Baiano

Aytemiz Alanyaspor, İspanya 2'nci Lig'de geçtiğimiz sezon şampiyon olan Rayo Vallecano'nun sağ beki Baiano ile prensipte anlaştı.

26 Haziran 2018 Salı 22:10
Sağ bek adayı Baiano

Spor Toto Süper Lig temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor, bu sezon İspanya La Liga'ya yükselen Rayo Vallecano'da forma giyen Baiano'nun transferinde her konuda anlaşmaya vardı. 31 yaşındaki Brezilyalı futbolcu için yapılan görüşmeler sonucunda anlaşma sağlandı. Turuncu yeşillilerin yeni transferi Baiano ile önümüzdeki günlerde resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor. 31 yaşındaki Brezilyalı futbolcu sağ bek mevkinde forma giyiyor ve geçtiğimiz sezon Rayo Vallecano formasıyla 36 maçta forma giydi. Alanyaspor'un transferi konusunda anlaşma sağladığı Baiano, 2017 yılında Braga'dan Rayo Vallecano'ya transfer olmuştu. Kariyerinde daha önceden Pacos Fereira, Belenenses ve Anapolis takımlarında oynayan Brezilyalı futbolcu geçtiğimiz sezon Rayo Vallecano formasıyla ligde 36 maçta görev aldı ve 1 asist yaptı. Baiano'nun transfermarkt güncel piyasa değeri 1.5 milyon euro olarak gösterildi. Baiano 2015 yılında Beşiktaş'ın da gündemine gelmişti. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81