N’Sakala: Şampiyonluklara hazırım

Alanyaspor’un sol beki Fabrice N’Sakala, Fanatik gazetesine röportaj vererek gelecek hedeflerini anlattı.

N’Sakala: Şampiyonluklara hazırım

Alanyaspor’un sol beki Fabrice N’Sakala, Fanatik gazetesine röportaj vererek gelecek hedeflerini anlattı.

29 Nisan 2020 Çarşamba 22:25
N’Sakala: Şampiyonluklara hazırım

Büyük takımlarda oynamaya hazır olduğunu ve en başından beri bunun için çalıştığını söyleyen N’Sakala, “Alanyaspor’a ilk geldiğimde 5-6 maç oynadıktan sonra kendi kendime hep düşündüm, “Burada iyi gidersem, kendimi geliştirirsem, büyük takımlara giderim” diye. Kesinlikle hazırım. Hedefimi yükseğe koyunca her zaman daha fazla motive oluyorum. Şampiyon olmak, kupalar kaldırmak en büyük gayem. Şampiyonluklara hazırım” dedi. 
EROL BULUT, TAKIMI HİSSEDİYOR
Alanyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut’un iyi bir teknik direktör olduğunu vurgulayan N’Sakala, “Takıma baktığı zaman, ekibi algılama kabiliyeti yüksek. Ben ilk geldiği zamanı hatırlıyorum. Takımı hisseden bir hoca. Farklı bir bakış açısı var. Stili ve taktiğini seviyorum. Hoca çok akıllı ve futbolu koklayarak hareket ediyor. Aslında tam bir Alman gibi. 1 hafta boyunca bize rakibi çok iyi anlatıp, nasıl oynayacağımızı en ince ayrıntısına kadar söylüyor. Ve oyuncularla iletişimi de çok iyi, çalıştırma metotları sıkı. Bu yüzden de büyük takımlar bence Erol hocayı istiyor” diye konuştu. 

SERGEN YALÇIN, YETENEK SEÇMESİNİ BİLİYOR 
N’Sakala, Alanyaspor’un eski teknik direktörü Sergen Yalçın’ın da Beşiktaş’ta başarılı olabileceğini, futbolu ve yetenek seçmesini çok iyi bildiğini kaydetti. N’Sakala, “Sergen Yalçın kesinlikle ofansif bir anlayışı benimser. Gol atma odaklıdır. Defans da olsan, orta saha da olsan her zaman hücuma katkı sağlamanı bekler. Yapamıyor musun, olmadı mı, her zaman denemeni sağlayan, seni ittiren bir hoca. Çoğu hoca onun gibi değildir. Dolayısıyla kendini takıma her zaman dinletiyor” dedi. 
FENERBAHÇE Mİ BEŞİKTAŞ MI?
N’Sakala, “Kendini Fenerbahçe’ye mi Beşiktaş’a mı yakın hissediyorsun” sorusuna ise şöyle yanıt verdi: Bunu bana çok kişi sormaya başladı. İki takımda da arkadaşlarım var. Sergen hocayı çok iyi tanıyorum. Beraber iyi zamanlar geçirdik. Transferde seçim yapmak her zaman zordur. Cevabı tam bilmiyorum çünkü kulübün içi hakkında bilgim yok. İkisi de çok büyük, güçlü, taraftar potansiyelleri inanılmaz takımlar. Her futbolcu oralarda oynamak ister. Dışarıdan baktığın zaman ikisi de benim gözümde aynı. Bu yüzden seçim zor.  İki takım taraftarları da ‘bize gel’ diyor. Ben sürece bakacağım, beni kim daha fazla istiyorsa, onu gördükten sonra kararımı vereceğim.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81