Hasret bitiyor

Aytemiz Alanyaspor 27 gün aradan sonra bugün saat 16.00'da başlayacak Bursaspor maçıyla yeniden taraftarının önüne çıkıyor.

Hasret bitiyor

Aytemiz Alanyaspor 27 gün aradan sonra bugün saat 16.00'da başlayacak Bursaspor maçıyla yeniden taraftarının önüne çıkıyor.

06 Nisan 2019 Cumartesi 00:14
Hasret bitiyor

Süper Lig'de 27'nci hafta maçında Aytemiz Alanyaspor bugün sahasında Bursaspor'u ağırlıyor. Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda saat 16.00'da oynanacak karşılaşmayı Halil Umut Meler yönetecek. Bein Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak mücadeleye turuncu yeşilli takımın Haydar Yılmaz- Baiano, Welinton, Tzavellas, Nsakala, Ozan Tufan, Ceyhun Gülselam, Sackey, Efecan Karaca, Djalma Campos ve Cisse ilk 11'i ile çıkması bekleniyor. Temsilcimizde sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor. Bursaspor'un ise Muhammed- Ertuğrul, Vergini, Chedjou, Umut Meraş, Aytaç, Badji, Yusuf, Saivet, Tunay ve Umut Nayir ilk 11'i ile mücadele etmesi bekleniyor. Konuk takımda Diafra Sakho, Barış ve Shehu sakatlığı nedeniyle kadroda yer almıyor. 
BERABERLİK YOK

Alanyaspor ileBursaspor arasında Süper Lig'de oynanan 5 maçtan hiçbiri berabere bitmedi ve 2 maç üst üste kazanan olmadı. Alanyaspor, Süper Lig tarihindeki en uzun iç saha yenilmezlik serisini yaşıyor (7 maç - 4G 3B). Alanyaspor bu sezon Süper Lig'de geriye düştüğü maçlarda en az puan toplayan takım (1; Göztepe ile eşit); Bursaspor ise bu alanda dördüncü sırada (10). Bu sezon ligde en fazla pas arası yapan iki takım Bursaspor (335) ve Alanyaspor (334). Alanyasporlu Efecan Karaca'nın Süper Lig kariyerinde birden fazla gol attığı sadece iki rakibi var; Bursaspor ve Kayserispor (2'şer). 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81