Gözler Konya maçında

Farklı Kayserispor galibiyetiyle kötü gidişe son veren Aytemiz Alanyaspor, Cuma günü deplasmanda oynayacağı Atiker Konyaspor maçına odaklandı.

Gözler Konya maçında

Farklı Kayserispor galibiyetiyle kötü gidişe son veren Aytemiz Alanyaspor, Cuma günü deplasmanda oynayacağı Atiker Konyaspor maçına odaklandı.

26 Kasım 2018 Pazartesi 20:56
Gözler Konya maçında

Kayserispor’u sahasında 5-0 yenen Aytemiz Alanyaspor’da gözler Atiker Konyaspor maçına çevrildi. Ara vermeden Atiker Konyaspor maçının hazırlıklarına başlayan turuncu yeşilli takım, Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde dün akşam yapılan antrenmanda oldukça moralliydi. Futbolcularıyla kısa süreli bir toplantı yapan teknik direktör Sergen Yalçın, "İyi başlamak önemliydi. Hepinizi tebrik ediyorum. Konyaspor maçından da iyi bir sonuçla ayrılmak istiyoruz. Kendinizi çalışmalara yüzde 100 vermenizi istiyorum" dediği öğrenildi. 

CİSSE SINIRDA
Aytemiz Alanyaspor'da zorlu Atiker Konyaspor maçı öncesi 2 futbolcu kart sınırında yer alıyor. 3'er sarı kartı bulunan Papiss Cisse ve Baiano, Konya deplasmanında sarı kart görmesi halinde 7 Aralık Cuma günü oynanacak Beşiktaş maçında forma giyemeyecek. Teknik Direktör Sergen Yalçın ve ekibinin bu iki oyuncuyla görüşerek Beşiktaş maçı öncesi cezalı duruma düşmemeleri konusunda özel uyarıda bulunması bekleniyor. Öte yandan dünkü antrenman öncesi doğum günü olan Yunan futbolcu Georgios Tzavellas için kutlama yapıldı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81