En önemli viraj

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Bakkal, "Göztepe karşılaşması, Aytemiz Alanyaspor'un en önemli viraj maçı olacak." dedi.

En önemli viraj

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Bakkal, "Göztepe karşılaşması, Aytemiz Alanyaspor'un en önemli viraj maçı olacak." dedi.

14 Mart 2018 Çarşamba 23:05
En önemli viraj

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, "Göztepe maçı, bence Alanyaspor'un şu ana kadar geldiği en önemli viraj maçlarından bir tanesi. Ne olursa olsun kaybetmememiz gereken ve kazandığımız zaman da bizi farklı yere götürecek bir maça çıkacağız." dedi. 
Bakkal, idman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada takımın başında çıktığı iki lig maçında alınan galibiyetleri değerlendirdi. Son Medipol Başakşehir maçında tribün coşksundan dolayı taraftarlara teşekkür eden Bakkal, "Kazanmamızdaki en büyük etkenlerden bir tanesiydi. Takım atağa çıktığında, top rakipteyken oyuna inanılmaz girdiler. Kazanmamızda önemli katkı sağladılar ve bundan sonraki tüm maçlarda aynı coşkuyu, aynı kalabalığı bekliyorum." dedi.
 
EMRESİZ DE KAZANMALIYIZ

İyi oynanarak iki maçta alınan 6 puanın değerinin bilinmesini gerektiğini ifade eden Bakkal, şimdi de hep birlikte bunun arkasında durmak gerektiğini vurguladı. Önlerinde çok önemli maçların olduğunu dile getiren Bakkal, "Özellikle bu hafta oynayacağımız Göztepe maçı, bence Alanyaspor'un şu ana kadar geldiği en önemli viraj maçlarından bir tanesi. Ne olursa olsun kaybetmememiz gereken ve kazandığımız zaman da bizi farklı yere götürecek bir maça çıkacağız." diye konuştu.

 Emre Akbaba'nın kart cezası nedeniyle Göztepe maçında oynamayacağını hatırlatan Bakkal, takımın onsuz da oymamaya alışması gerektiğini dile getirdi. Onun yerini bir şekilde birilerinin dolduracağını anlatan Bakkal, "Forma verdiğim herkes, özellikle oyuna sonradan giren oyuncuların katkısı, beni çok mutlu etti. Kulübenin oynamayan oyuncunun takımın kazanma isteğinde gol atan kadar sevinmesi, burada bazı şeylerin değiştiğinin de göstergesidir. Takım olma hüviyetinde giden bir grup var. Oyuncularıma teşekkür ediyorum. Ben ne dediysem tepki verdiler ve iyi oldu." değerlendirmesinde bulundu. 
BİR FİNALE DAHA ÇIKACAĞIZ

Ligin en çok gol atan 5'inci takımı olmalarına rağmen aynı oranda da gol yediklerine dikkati çeken Bakkal, son iki maçta gol yemediklerini ifade etti. Takım savunmasına ön taraftakilerin yardım etmesiyle daha geniş olanakların ortaya çıktığını kaydeden Bakkal şöyle konuştu: "Şimdi Göztepe maçıyla bir finale daha çıkacağız. Tüm camiayı bu maça bekliyorum. Hep beraber kazanalım. Bu cendereden hep beraber çıkılıyor. Bunu Başakşehir maçında gösterdik. Bir an önce rahatlamamız gerekiyor. Bunlar bir fırsat. Bu fırsatları değerlendirmek oyuncularım ve benim en büyük dileğim. İnşallah ligi güzel bir şekilde devam ettiririz."

Bakkal, takımdaki eksik oyuncuların yerinin her zaman dolabileceğini sözlerine ekleyerek, rakipten kimin oynadığı değilde oynayanın ne yaptığının önemli olduğunu vurguladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81