"Bu farkı beklemiyorduk"

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, "Müsabaka biraz farklı oldu. Biz de beklemiyorduk” dedi.

"Bu farkı beklemiyorduk"

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, "Müsabaka biraz farklı oldu. Biz de beklemiyorduk” dedi.

25 Kasım 2018 Pazar 19:26
"Bu farkı beklemiyorduk"

Aytemiz Alanyaspor’da ilk maçına çıkan ve 5-0’lık skorla galibiyet alan Teknik Direktör Sergen Yalçın, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında iyi bir başlangıcın olduğunu söyledi. Karşılaşma öncesi farklı bir galibiyet beklemediklerini belidten Yalçın, "Başlangıçlar önemlidir. Biz de yaklaşık 10 günden beri takımla çalışıyoruz. Çok büyük ara olmasa da milli maç arasını iyi değerlendirdiğimizi düşünüyorum, özellikle oyunsal anlamda. Müsabaka biraz farklı oldu. Biz de beklemiyorduk. Bugün takım olarak birçok şeyi çok iyi yaptık. Biz genelde çalışmalarımızda hep takımın sahada olmasını istiyoruz. Bir şey yapacaksak takım olarak yapmak istiyoruz. Hücumu da, savunmayı da, baskıyı da hep birlikte yapmak istiyoruz. Bunu oyunculara aşılamaya çalıştık bu 10 günde. Özelikle antrenmanlarımız buna yönelikti. Birlikte oynamaya yönelikti” dedi.

POZİSYONLARA FAZLACA GİRDİK
Takım olarak iyi bir iş çıkardıklarını dile getiren Yalçın, "İlk bölümde biraz bocaladık ama birçok pozisyonumuz vardı. İkinci yarı tamamen öz güvenimizi kazandık. İkinci yarı ilk yarıya göre iyi oynadık. Oyunun kontrolü tamamen bizdeydi. Yani istediğimiz zaman tempoyu yükselttik, istediğimiz zaman düşürdük. Pozisyonlara fazlaca girdik. Bunun için çok mutluyuz. İnşallah bundan sonraki maçlarda da başarımızı sürdürürüz" diye konuştu. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81