Türktaş Arı'yı karşılamadı

CHP İl Başkan Adayı Cavit ARı, ilçe teşkilatını ziyaret ederek partililere seslendi. Parti içinde çıkan bir takım sorunlar neticesinde değişime karar verildiğini anlatan Arı, her kesimin desteğini alarak aday olduğunu açıkladı.

Türktaş Arı'yı karşılamadı

CHP İl Başkan Adayı Cavit ARı, ilçe teşkilatını ziyaret ederek partililere seslendi. Parti içinde çıkan bir takım sorunlar neticesinde değişime karar verildiğini anlatan Arı, her kesimin desteğini alarak aday olduğunu açıkladı.

01 Ekim 2014 Çarşamba 03:04
Türktaş Arı'yı karşılamadı
 Arı, CHP'lilerin birbirleriyle açıkça konuşabilir hale gelebilmesini hedeflediğini belirterek, partililerin desteğini istedi.  
 
 
Cumhuriyet Halk Partisi, 12 Ekim Pazar günü yapılacak olan CHP Antalya İl Kongresi ile yeni yönetimi belirleyecek. CHP İl Başkanı adayı olduğunu açıklayan Cavit Arı, ilçe teşkilatını ziyaret etti. Arı'yı karşılayanlar arasında CHP Alanya İlçe Başkanı Şevki Türktaş bulunmaması dikkat çekti. Arı'yı ilçe sekreteri Şengül Yeşildal, Kadın Kolları Başkanı Zuhal Sirkeli, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Yönet, Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Kural, Nefise Develioğlu ve bir kısım partili tarafından ağırlandı. 
 
 
"TARTIŞMALARI DIŞARIYA YANSITMADIK"
Ziyaret sırasında açıklama yapan başkan adayı Arı, 30 Mart seçimleri sonrasında il yönetiminde ortaya çıkan bazı sorunların ciddi bir değişim ve yenilenme ile çözümlenmesi anlayışının ortaya çıktığını belirtti. CHP örgütlerinde uzun yıllar görev aldığını anlatan Arı, "Her zaman CHP'de örgütün esas olduğunu savunan birisiyim. 2003'ten 2008'e kadar 3 dönem aralıksız il yönetim kurulu üyeliği yaptım. 2008'de Disiplin Kurulu Başkanlığı görevi yaptım. 2009 seçim sürecinde Antalya'da il genel meclisi üyeliğine seçildim. O sırada MHP ile bir koalisyon sürecinin gelişmesi ile Antalya'da İl Genel Meclisi'nde bana meclis başkanlığı görevi verildi. Bu görev süreci içerisinde meclisi bir bütün vaziyette tutabilen ve koalisyon kültürünü 5 yıl süre ile aralıksız, kavgasız dışa hiçbir tartışmanın yansımadığı bir dönemi tamamladık. Türkiye'de koalisyonla belki de 5 yılını tamamlayan il genel meclisi başkanı ben oldum. Özel idaredeki görevlerimiz süresinde meclisi dışarıya herhangi bir tartışma yaşanmadan 5 yılımızı hizmetle geçirmeye çalıştık" dedi
 
"TOPARLANMAYA İHTİYAÇ VAR"
Arı, "Gelinen süreçte partimizin içinde bulunduğu ortamdan dolayı bir derlenmeye, toparlanmaya yeniden ayağa kalkmaya ihtiyacı var. Bunu yaparken de sen ben kavgası ya da bir takım bireysel beklentilerle değil, partimizin geleceği için kaygılanan CHP'nin geleceği ile ilgili kaygı duyan başarı, iktidar bekleyen 'Belediyeleri de almamız gerekirdi' diyen partililerimizin isteği ve desteği üzerine aday oldum. Benim tek adaylık gerekçem budur. Adaylık kararı aldıktan sonra her kesimden çok güzel destekler geldi. Bu da artık partinin önümüzdeki süreçte kavga ortamından dağınıklıktan vazgeçilmesi, uzlaşı ve barış ortamı sağlanması gerektiğinin bir sonucudur" diye konuştu. 
"PARTİLİLERDEN DESTEK İSTEDİ"
Adayların herkesten oy ve destek istemesinin normal olduğuna değinen Arı, "Bazen diyorum diğer aday olan arkadaşımın bile oyuna ihtiyacım var. Mümkün olduğunca hiçbir tartışmaya ve parti içi çekişmeye taraf olmamaya özen gösteriyorum. Bu seçim sürecinde de aynı anlayışı taşıyorum. Diğer arkadaşlara da bunu rica ettim. Artık CHP'liler birbiriyle açıkça konuşabilir sarmaş dolaş hale gelebilmek zorunda. Bunu hedefliyorum. Hedefim doğrultusunda sizlerde destek verirseniz benim elim daha güçlü olur" şeklinde konuştu.
 
Son Güncelleme: 01.10.2014 10:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81