Çavuşoğlu: Ortak sevdamız Alanya

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Alanya'da ki temaslarına cuma namazının ardından MHP İlçe Teşkilatı'nı ziyaret ederek devam etti.

Çavuşoğlu: Ortak sevdamız Alanya

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Alanya'da ki temaslarına cuma namazının ardından MHP İlçe Teşkilatı'nı ziyaret ederek devam etti.

07 Nisan 2017 Cuma 22:27
Çavuşoğlu: Ortak sevdamız Alanya
Çavuşoğlu parti binasına geçmeden önce cuma pazarındaki vatandaşlar ve pazarcı esnafı ile merhabalaştı. Çavuşoğlu bir pazarcı esnafının uzattığı çağlayı diyette olduğunu söyleyerek yemedi ve çağlanın basın mensuplarına ikram edilmesini istedi. Bakan Çavuşoğlu bu parti binasının kapısında MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ve partililer karşıladı. Sonra Bakan Çavuşoğlu ve partililer toplantı salonuna geçti.
TÜRKDOĞAN: BİZİM İÇİN ÖNEMLİ BİR DEĞERSİNİZ
Toplantı salonunda ilk konuşmayı MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan yaptı. Türkdoğan, "Bizim için özellikle Alanya siyasetinde çok önemli bir değersiniz. Biliyoruz ki siyasetin ötesinde artık Alanya'nın devlet adamı kimliği, niteliğine sahip bir bakanı var. Onun ismi de Sayın Mevlüt Çavuşoğlu. Zati hâlleri benim yıllara dayanan dostluğumuz olan bir ağabeyimdir. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı sayın bakanıma ve beraberindeki bütün heyeti teşekkür ediyorum. Bizler MHP İlçe Teşkilatı olarak Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beyin ülkenin ve milletin bekası için önümüzdeki 16 Nisan'da yapılacak olan referandum sürecinde güçlü bir şekilde Evet diyoruz, Evet demeye devam ediyoruz" dedi.
'ORTAK SEVDAMIZ ALANYA'
Bugün MHP Alanya İlçe Kongresinden sonra delegelerin büyük bir ilgisi ve oyu ile tekrar ilçe başkanı seçilen çok sevdiğim dostum, kardeşim Mustafa Türkdoğan'ı ve yönetim kurulunu tebrik etmek için partinizi ziyaret ediyorum" diyen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Gerçekten de bizim yıllara dayanan bir dostluğumuz vardır. Dostluk kardeşlik siyasi partilere bağlı değildir. Hepimizin ortak sevdası Alanya, Antalya ve Türkiye’dir. İlçe Teşkilatının yönetimine de baktığımız zaman hepsi birbirinden kıymetli Alanya’mıza, bu davaya, devletimize, milletimize bayrağına aşık insanlar. Gönülden başarılar diliyorum. Alanya'ya hizmet yolunda her zaman beraber olacağız" diye konuştu.
'BAHÇELİ'NİN TUTUMU TAKDİRE ŞAYAN'
Konuşmasına devam eden Çavuşoğlu şunları söyledi: "Şuanda Türkiye'nin geleceği için önemli bir referanduma gidiyoruz. Her konuşmamda da vurguluyorum. Milliyetçi Hareket Partisi ile Ak Parti Türkiye'nin geleceğini teminat altına almak için, Türkiye Cumhuriyeti ve Türk milletinin büyümesi için oturdu istişare etti ve 18 maddelik anayasa paketini niye önce meclise gönderdi. Bu süreçte bu anayasa paketinin neden önemli olduğunu anlatmak istiyoruz. Anayasa paketinin içeriğini bilmeyenler kara propaganda yapıyor. Sistemi sağlam kuralım ki tıkır tıkır işlesin. Güzelce hepimiz okuduk. Sokakta vatandaşa anlatıyoruz bunları yaparken Avrupa'da bazı ülkeler ve basının yaptıklarını gördük. Siz Türk milletini yönlendiremezsiniz. Millet 16 Nisan’da sandıkta cevabı verecek. Bu süreçte MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin tutumu takdire şayan idi. Bu referandumda hayır çıkması için terör örgütleri gece gündüz çalışıyor. Bu vatanını sevenler tarafından çok iyi gözlemleniyor. Onların dağlarda tepelere balyozu indiriyoruz ama millet de 16 Nisan’da sandıkta cevabını verecek."
CUMA PAZARI'NDA ESNAF ZİYARETİ YAPTI
Bakan Çavuşoğlu MHP ilçe teşkilatı ziyaretinin ardından beraberinde Pazarcılar Odası Başkanı Hasan Yiğit ve Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu ile birlikte Cuma pazarında esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Vatandaşların 'öz çekim' taleplerini de kırmayarak fotoğraf çektiren Bakan Çavuşoğlu'na esnaflar ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. - Mert CANTÜRK
Son Güncelleme: 07.04.2017 22:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81