'Yaz tatilini tatil köylerinde değil milletin köyünde geçirdik'

'Yaz tatilini tatil köylerinde değil milletin köyünde geçirdik'

04 Ekim 2017 Çarşamba 20:23
'Yaz tatilini tatil köylerinde değil milletin köyünde geçirdik'
AK Parti Antalya Milletvekili Gökcen Özdoğan Enç ‘in son durağı Serik ilçesi oldu. AK Parti Antalya İl Başkanı Av. Rıza Sümer, ilçe başkanı Hasan Kozan, Belediye Başkanı Ramazan Çalık’ında eşlik ettiği programda Serik’te dokuz mahalle ziyaret edildi.  Sırası ile Burmahancı, Yeşilyurt, Kuşlar, Alacami, Bilginler, Deniztepesi, Üründü ve Eminceler mahallelerini ziyaret eden heyet mahallelerin başlıca sorunları arasında yer alan yol, elektrik ve su yatırımları ile ilgili anında çözüm üreterek yeni talepleri de ilgili kurumlara iletti. 
BİZ YAZ TATİLİNİ TATİL KÖYLERİNDE DEĞİL MİLLETİN KÖYÜNDE GEÇİRDİK
Mahalle ziyaretlerinde konuşan Milletvekili Enç ise seçimlerde Serik mahallelerine verilen sözlerin yerine geldiğini belirterek mahallelilerin talepleriyle ilgili şunları söyledi “ Serik ilçemizi en fazla ziyaret eden vekillerden biri olarak söz verdiğimiz ve yatırımları bu türlü ziyaretlerimizle yerinde inceleme fırsatı buluyorum. Serik Büyükşehir Belediyemiz ve ilçe belediyemizin yatırımlarıyla ilk kez mahalleleri sıcak asfalt ile buluşan ilçelerimiz arasında. Birçok mahallemize yeni yollar ve içme suyu hattı döşenecek. Bu ziyaretlerimizi gerçekleştirirken yaptığımız hizmetlerin gururunu yaşayarak geziyoruz. Biz asla seçimden seçime milletin kapısını çalan bir parti olmadık olmayız. Meclis kapanır kapanmaz milletvekilleri olarak birçok mahallemizi ilçe ilçe gezerek ziyaret ettik. Biz yaz tatilini tatil köylerinde değil milletin köyünde geçirdik” dedi.
Son Güncelleme: 04.10.2017 20:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81