'Tek kazanan CHP olacak'

'Tek kazanan CHP olacak'

30 Kasım 2017 Perşembe 21:26
'Tek kazanan CHP olacak'
CHP İlçe Başkan Adayı Avukat Mehmet Can Karagöz,  CHP Alanya eski İlçe Başkanı Şengül Yeşildal ve eşi Avukat Ertuğrul Yeşildal’ı ziyaret edip projelerini anlattı. Yeşildal’da Karagöz’ü tebrik ederek: “9 Aralık da yapılacak olan demokrasi şölenimizin kaybedeni olmayacak tek kazanan CHP olacak” dedi. 
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Başkan Adayı Avukat Mehmet Can Karagöz, 9 Aralık’ta gerçekleştirilecek olan ilçe kongresi öncesinde çalışmalarına devam ediyor. Bir taraftan çeşitli projeler üreten ve delegelere projelerini sunan Karagöz dün de Alanya eski CHP İlçe Başkanı Şengül Yeşildal ve eşi Avukat Ertuğrul Yeşildal’ı ziyaret edip projelerini anlattı. Ziyaretle ilgili memnuniyetini dile getiren Şengül Yeşildal, “9 Aralık günü yapılacak demokrasi şölenimizin diğer bir adayı Avukat Mehmet Can Karagöz ile görüştük. Her iki adayımız da partimizi 2019'da başarıya taşımak için bu onurlu göreve talipler. Çıktıkları yolda her iki adayımıza da başarılar diliyor; kongremizin birlik beraberlik içinde geçmesini temenni ediyorum. Unutmayalım ki;9 Aralık da yapılacak olan demokrasi şölenimizin kaybedeni olmayacak tek kazanan Cumhuriyet Halk Partimiz olacak” diye konuştu. – Mert CANTÜRK 
 
Son Güncelleme: 30.11.2017 21:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81