'Sosyal demokrat her zaman gurur duyar'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Sekreteri Mehmet Can Karagöz, sosyal demokrasi ve marka yönetimiyle ilgili konuştu.

'Sosyal demokrat her zaman gurur duyar'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Sekreteri Mehmet Can Karagöz, sosyal demokrasi ve marka yönetimiyle ilgili konuştu.

29 Mayıs 2016 Pazar 23:03
'Sosyal demokrat her  zaman gurur duyar'
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Sekreteri Mehmet Can Karagöz, sosyal demokrasi ve marka yönetimiyle ilgili konuştu. Sosyal demokrasiyi Türkiye'nin ihtiyacı olarak tanımlıyorsak biraz da içeriğini tartışmak gerek" diyen Karagöz, "Sosyal demokrasi, temel olarak üretken ve kalkınmalıdır, liberalizmden ayrılan yanları gelirlerin nasıl adil paylaşılabileceği noktasında toplanmaktadır. O halde sosyal demokrasi markalaşmaya karşı değildir. Salt emekle yıllar içinde markalaşan birçok ürün de biliyoruz. Peki markalaşma ne ölçüde sosyal demokrasiye uygundur? Diyebiliriz ki, vitrini değil tüm topluluğu markalaşma sürecine katabilen, "Ali Ağaoğlu" tarzında benci değil bizci unsurları taşıyan, ürünün kalitesini daima reklam kalitesinin üstünde tutan bir anlayış sosyal demokrasiye neden uygun olmasın. Bir sosyal demokrat da her zaman emeğinin ve ürününün kalitesiyle marka olmaktan gurur duyandır" diye konuştu.

Mert CANTÜRK
Son Güncelleme: 29.05.2016 23:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81