'Kongreden güçlenerek çıkacağız'

Önceki gün MHP Antalya İl Başkanlığı'na atanan ve dün atama yazısını alan eski Antalya Ülkü Ocakları Başkanı ve Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Mustafa Aksoy resmen göreve başladı.

'Kongreden güçlenerek çıkacağız'

Önceki gün MHP Antalya İl Başkanlığı'na atanan ve dün atama yazısını alan eski Antalya Ülkü Ocakları Başkanı ve Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Mustafa Aksoy resmen göreve başladı.

30 Mayıs 2016 Pazartesi 23:47
'Kongreden güçlenerek çıkacağız'
Önceki gün MHP Antalya İl Başkanlığı'na atanan ve dün atama yazısını alan eski Antalya Ülkü Ocakları Başkanı ve Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Mustafa Aksoy resmen göreve başladı. İlk açıklamasında birlik ve beraberlik mesajlarının yanı sıra MHP'nin 10 Temmuz'daki kongreden güçlenerek çıkacağı söyleyen Aksoy'un yönetiminde ise Alanya'dan yakın dostu Mustafa Türkdoğan ile eski İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Sünbül yer aldı.

Muhaliflere destek veren Ali Adnan Kaya'nın yerine MHP İl Başkanlığı'na atanan eski Antalya Ülkü Ocakları Başkanı ve Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Mustafa Aksoy mesaiye hızlı başladı. Antalya Valiliği'ne gelen atama yazısını teslim alan Aksoy'u ilk ziyaret eden isim yakın dostu Mustafa Türkdoğan oldu. Birlik beraberlik mesajları veren Aksoy'un yeni dönem yönetim kurulu listesinde Türkdoğan'ın yanı sıra 23. Dönem Antalya Milletvekili Hüseyin Yıldız'a yakınlığı ile de tanınan eski İl Genel Meclisi Üyesi Mustafa Sünbül'de yer aldı.

BİRLİK BERABERLİK MESAJI
İşte, Mustafa Aksoy'un ilk açıklaması: "Bilindiği gibi geçtiğimiz haftalarda, MHP Genel Merkezi'nin uyumlu teşkilat yapısını korumak adına MHP Antalya İl Teşkilatı'nda yapmış olduğu değişiklik neticesinde MHP Antalya İl Başkanı olarak atandım. Bu durumun davamıza, partimize ve Antalya’mıza hayırlı olmasını diliyorum. Herkes emin olmalıdır ki, Antalya’da ülkücü hukuku koruyarak ve birliğimizi, beraberliğimizi sağlayarak anlamlı hizmetler sunacağız" dedi.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR
Bu zamana kadar görev yapan yöneticilere teşekkür eden Aksoy, "Ülkücülerin kendi arasındaki tartışması eksikliklerimizi, yanlışlarımızı onararak zafere giden yolun hızlanması adına iken, MHP ve Ülkücü Hareket düşmanlarının aynı anda MHP’de değişim istemesi ve MHP’de kongre olması için çabalamasını da göz ardı etmemek lazımdır. Düşünün ki, Kandil’deki eli kanlı teröristler 'MHP değişmek zorundadır" diye çalışmalar yapıyorlar.

'HERKES MHP ÜZERİNDE HESAP YAPIYOR'
HDP’ye oy verenler, komünistler, solcular, devrimciler, malum cemaat adeta MHP’de değişim isteyen koro haline geldiğini belirten Aksoy, "Bunun aksini iddia edecek bir kişi bile yoktur. AKP’nin elindeki yargı düzeni de bu koronun arzularını tatmin edecek bir kararla MHP’yi kongreye götürme kararı almıştır. Herkesin MHP üzerinde hesap yaptığı günleri yaşamaktayız. Bu tespitleri yaparken asla ülküdaşlarımızın imza toplama yönetimiyle kongre talebinde bulunmasını gölgelemek adına değil, MHP üzerinde oynanan oyunları da göstermek adına ifade etmekteyiz" dedi.

'TÜRKİYE'NİN MHP'NİN GÜÇLÜ İRADESİNE İHTİYACI VAR'
Açıklamasına devam eden Aksoy şunları söyledi :"Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli her şeye rağmen yargı kararlarına saygı duyacağını söyleyerek, 10 Temmuz 2016 tarihinde seçimli kongre kararı almıştır. Bu kongre biz ülkücüler için demokrasi şöleni olacaktır. Eksikliklerimizden arınacağız, bu kongreden davamız adına güçlenerek çıkacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Çünkü Türkiye’nin MHP’nin güçlü iradesine ihtiyacı vardır.

'LİDERİMİZİN EMRİNDEYİZ'
Değişmeden, dönüşmeden bu güçlü iradeyi Türkiye’ye hakim kılacağız. Yaklaşık 14 yıllık AKP iktidarında Türkiye’nin yaşadığı kâbusları Türk milletiyle el ele vererek bitireceğiz. MHP Türk milletinin vazgeçilmez sigortasıdır. Biz bu misyonumuzun farkında, davamızın ve Başbuğumuzun izinde liderimizin emrinde mücadeleye koyulduk. MHP’nin geleneğinden yetişmiş, hareketin hafızasının bir parçası olmuş, en zor anlarda bile partimizi çeşitli yapıların, oluşumların arka bahçesi olmasını engellemiş saygıdeğer bir Genel Başkanımız vardır.

'HIRSIZLIĞA HAYIR DİYECEĞİZ'
Liderimiz Devlet Bahçeli, devletin ve milletin bekası konularında örnek davranışlar sergilemiştir. Kırmızı plaka hevesi ile çizgimizden taviz vermemiş, dürüst kişiliği, takdir toplamıştır. Siyasi çıkar uğruna devletin ve milletin bekasını tehlikeye atmamıştır. Fakat zaman genel başkanımızı hep haklı çıkarmıştır. Bölünmeye, ayrışmaya, haksızlığa, hukuksuzluğa, hırsızlığa hep 'Hayır' demiş, ihanetin önünde dağ gibi durmuştur.

'ANTALYA'DA GÖNÜLLERİ BİRLEŞTİRECEĞİZ'
Genel Başkanımız ile gurur duyuyor, onun şahsında davamız için çalışmaktan şeref duyuyoruz. Bizim davamızda görev verilirse alınır, görevden kaçılmaz.  Ayrıca bu kutlu davada makamlar ateşten gömlektir. Biz de bu bilinç ve düşünce ile verilen görevi elimizden gelenin en iyisini yaparak yerine getirmek üzere devraldık. Memleketimizi yangın yerine dönüştürenler bilsinler ki ülkücüler var oldukça bu memlekete zeval gelmeyecektir. Antalya’da ülkücü gönülleri birleştireceğiz. Tüm ilçe teşkilatlarımızla birlikte gönül seferberliği başlatacağız. Yorulmayacağız, bıkmayacağız. Herkesi kucaklayacağız."
Son Güncelleme: 30.05.2016 23:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81