'Fatih, bu kadar para harcamamıştır'

Saadet Partisi (SP) İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcısı Hüseyin Sarıca, önceki gün Yenikapı'da kutlanan İstanbul'un fethinin 563. yıldönümü etkinlikleriyle ilgili konuştu.

'Fatih, bu kadar para harcamamıştır'

Saadet Partisi (SP) İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcısı Hüseyin Sarıca, önceki gün Yenikapı'da kutlanan İstanbul'un fethinin 563. yıldönümü etkinlikleriyle ilgili konuştu.

30 Mayıs 2016 Pazartesi 23:51
'Fatih, bu kadar  para harcamamıştır'
Saadet Partisi (SP) İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcısı Hüseyin Sarıca, önceki gün Yenikapı'da kutlanan İstanbul'un fethinin 563. yıldönümü etkinlikleriyle ilgili konuştu. AK Parti'yi İstanbul’un fethi kutlamasını yaptığı için tebrik ediyoruz" diyen Sarıca, "Ancak Yenikapı'daki bu fotoğraf için tam 63 milyon TL harcandı. Yurt çapında binlerce bilbord kirası, Tv ve gazete reklamları, on bini aşkın pankart, araç kira bedelleri, meydan platformu ve ses sistemi bu rakamın büyük harcamalarını oluşturmakta. Arkadaş, Fatih, İstanbul'u fethederken bu kadar para harcamamıştır" dedi.  

'ÇOCUKLAR İSLAM AHLAKIYLA YETİŞSİN'
Yaz tatilinin yaklaştığı şu günlerde okullarda yapılacak olan mezuniyet törenleriyle ilgili de konuşan Sarıca, "Okullarda her sene olduğu gibi yapılacak ahlaka aykırı mezuniyet toplantılarının ve kep törenlerinin Batı kültürünün bir neticesi olduğunu, kepli törenlerin İmam Hatipler'de yapılmasını ise asla kabul etmeyeceklerini söyledi. Sarıca, şöyle konuştu: "Gerçek şu ki, geçmişe oranla İmam Hatip Okulları'nın sayısı arttı ancak bu okullarda verilen manevi eğitimin kalitesinde büyük bir düşüş yaşanıyor. Öğrencileri İmam Hatip ruhuna uygun yetiştirememenin yanında, Batı kültürünü özendiren böyle programlar yapmak doğru değildir. Veli çocuğunu 'İslam ahlakıyla yetişsin' diye o okullara emanet ederken, birileri çocuklara papaz elbisesine benzer kostümler giydiriyor. Bu davranışla çocuklar Batı kültürüne özendiriliyor. Bundan derhal vazgeçilmelidir."
Son Güncelleme: 30.05.2016 23:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81