'Halkımızın umutlarıyla oynadılar'

Vatan Partisi Alanya İlçe Başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu, Alanya'nın il olma konusuyla ilgili konuştu.

'Halkımızın umutlarıyla oynadılar'

Vatan Partisi Alanya İlçe Başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu, Alanya'nın il olma konusuyla ilgili konuştu.

23 Haziran 2016 Perşembe 21:01
 'Halkımızın umutlarıyla oynadılar'
Vatan Partisi Alanya İlçe Başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu, Alanya'nın il olma konusuyla ilgili konuştu. Kurtoğlu, "Bölgemizin ve ülkemizin seçkin siyaset adamı Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu’nun son açıklaması ile Alanya’nın il olmasının gündemlerinde olmadığını bildirmesi, tartışmayı bitirmek yerine tekrar gündeme taşıdı. Öncelikle şunu belirtmek istiyoruz il olmamız Sayın Çavuşoğlu’nun gündeminde olsa, bunu isteseler bile mevcut şartlarda bunu sağlamaları mümkün değildir. Başta esnaflarımız, turizmciler ve üreticilerimiz, ekonomik kriz altından çıkış beklerken gündeme getirilen bu konu ile ilgili görüşlerimizi Alanya halkı ile paylaşmak istedik" dedi.
Alanya’nın il olması sevdası her Alanyalının ortak tutkusu olduğunu bilen iktidar ve muhalefet partilerine mensup siyasetçilerimiz şimdiye kadar gerçekleri gözden kaçırıp halkımızın umutları ile oynamayı seçmişlerdir" diyen Kurtoğlu, şöyle konuştu: "Her konuda olduğu gibi bir şey yapmayıp bu önemli konuda da yapıyormuş gibi yapmayı tercih etmişlerdir. Hatırlanacağı gibi Alanya tam il olacağı sırada istatistik kurumundan sorumlu dönemin bölgemiz bakanlarından Tunca Toskay 2000 yılı sayım rakamlarını hatalı olduğunu öne sürmüş, 134.500 olan Alanya nüfusunu 83.500 indirerek kapıya gelen il olma fırsatının kaçmasına neden olmuştu. Alanya il olamayınca bilindiği gibi Düzce il yapılmıştı. Bizler Vatan Partisi olarak bu oyunun hiçbir yerinde olmadık ve gerçekleri halkımıza anlatmaya çalıştık. Şimdi de anlatmaya devam ediyoruz. Buradan Alanya halkına ve milletimize söz veriyoruz Vatan Partisi’nin merkezinde olacağı Milli Hükümet Alanya’mızı il yapacaktır. Bunu başaracak başka siyasi güç yoktur."

- Mert CANTÜRK
Son Güncelleme: 23.06.2016 21:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81