Kadınlar Günü Dart Kampanyası

Yeşilyurt Avm’de Hediye Sürprizi

Kadınlar Günü Dart Kampanyası

Yeşilyurt Avm’de Hediye Sürprizi

04 Mart 2020 Çarşamba 12:50
Kadınlar Günü Dart Kampanyası

Gerçekleştirdiği etkinlik ve kampanyalar ile ziyaretçilerine eğlenceli ve bol hediyeli bir alışveriş deneyimi sunan Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi(AVM), Kadınlar Günü dolayısıyla düzenleyeceği Dart Kampanyası ile ziyaretçilerini hem eğlenmeye hem de eğlenirken sürpriz hediyeler kazanmaya davet ediyor.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel gerçekleştirilecek kampanya dahilinde 6-8 Mart tarihleri arasında tek seferde ya da toplamda 250 TL ve üzeri alışveriş yapan Lucky Card sahipleri fiş yada faturalarını danışma bankosuna işletip, 1. katta kurulacak olan alanda Dart oyununu oynayacak. Dart kampanyasına katılan ziyaretçiler hem eğlenip hem de bazı mağazalarda onlarca markadan yüzlerce hediyenin sahibi olabiliyor. AVM ziyaretçilerinin ister bir mağazadan, isterlerse farklı farklı mağazalardan yapacakları alışverişlerinin toplamı 250 TL’ye ulaştığında yapmaları gereken tek şey Lucky Card bankosuna uğramak.

Lucky Card fırsatlar dünyası AVM müşterilerini hem kampanyalardan yararlandırıyor, hem de onlara her alışverişe kazandırdığı puanlarla kiosk cihazlarından seçilebilecek onlarca hediye seçeneği sunuyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81